2777
2789

یکی میگه نه نخور یکی میگی بخور اخر نفهمیدم

شما چیکار میکنین؟

از درد هم دارم میمیرم یکی بگه چیکار کنم

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا قرص اهن درد رو کم نمیکنه من نمیخورم

نه برای درد نمیگم کلا گفتم

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
چرا نخوری؟

مینن جگر و گوشت قرمز و قرص اهن باعث خونریزی بیشتر و در نهایت کیست و فلان و فلان میشه

اگر آهن بدنت اندازه س ، نیازی به مصرف تو دوران پریود نداری 

اگر آهن بدنت کمه دوران پریود بخور اشکالی نداره 

مصرف در دوران پریود میتونه باعث افزایش انرژی بشه و کمتر سردرد و سرگیجه داشته باشی 

اما اگر اهن بدنت زیاد باشه ممکن هم هست منجر به مسمومیت  و آسیب به کبد بشه یا یبوست ، اسهال ، حالت تهوع و مشکلات معده پیدا کنی

پس قبل از مصرف یه آزمایش خون بده ، یه چکاپ کامل برو ببین کدوم ویتامین کمه کدوم زیاده کدوم نرماله 

پریودات خیلی دردناکه؟

چن روز طول میکشه؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
پریودات خیلی دردناکه؟چن روز طول میکشه؟

نه اتفاقا من اصلا درد ندارم یا اگر دارم خیلی کمه لامصر امروزم روز اوله و یهویی دل دردم شروع شده

معمولا ۶ تا ۷ روز

نه اتفاقا من اصلا درد ندارم یا اگر دارم خیلی کمه لامصر امروزم روز اوله و یهویی دل دردم شروع شدهمعمول ...

روز ۷هم ازت خون میاد من اینسری روز هفتم بازم خون اومد

چیزای گرم بخور تو

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم