دخترم یه چادر داره نوعه چند بار فقط پوشیدش شوهرم میگه خرج الکیه ولی دخترم میگه دلم از این ستا میخواد بنظر شما چکار کنم؟خودمم دلم میخواد بخرم چون دوسندارم دخترم غصه بخوره
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
یه جیز بی ربط برات میگم بعد تصمیم بگیر برای من هیچ وقت هیچی نمیخريدن میگفتن لازمت نمیشه من الان 40 سالمه و هنوز فکر میکنم بهش ، خانوادم ندار نبودنااا ولی همیشه فکر میکردن چون فلان چیز و دارم فلان چیز و نخرن اگر داری بخر بزار در آینده نگه هیچ وقت نداشتن
من باشم میخرممگه چندبار از این جشنا هستیادمه مامانم برا من خریده بود حس خوبی داشتتازه رفت گلفروشی دا ...
اره همش خاطره میشه براش منم یادمه تقریبا ۲۱ سال پیش مامانم در حد توانش برام چادرمو تزیین کرد خیلی خوشگل شده بود برا بقیه ساده بود و چادرمنو پوشیدن عکس گرفتن خیلیا