2777
2789

من دلم میخواد برم سرکار ولی اصلا راضی نمیشه میگه برو ولی بعدشم طلاق خودشم که هیچی بهم نمیده بابا من پول نیاز دارم

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جون قلبشون سیاهه شک دارن فک میکنن بری سرکار مستقل شی چه کارا ک میخای بکنی یا با مردای مختلف نحرفی ایجور فکرا دگ

اما خب بعضی از زنا هم میرن سرکار اره خب ممکنه بد بشن بستکی به جنبه ی ادما داره 

زن و مرد نداره 

کو کار رشتت چیه چه هنری بلدی

هیچی میخوام برم کارگری پول جمع کنم که برم هنر یاد بگیرم هنر یاد گرفتن پول میخواد که ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چون میترسن دستت تو جیبت باشه و زبونت دراز بشه این حالت منفیشه حالت مثبتش هم اینه که همسرت از شرایط سخت کار بیرون از خونه خبر داره و میدونه مسئولیتهات زیاد میشه هم در قبال کارخونه هم در قبال کار بیرون برای همین میگه بمون خونه

جون قلبشون سیاهه شک دارن فک میکنن بری سرکار مستقل شی چه کارا ک میخای بکنی یا با مردای مختلف نحرفی ای ...

من همه جور بهش ثابت کردم ادم هرزی نیستم اصلا بدم میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه نمیزاره بری چرا خودشم بهت پول نمیده؟من گاهی میگم دوستدارم‌کاری انجام‌بدم ولی شوهرم مبگه نه چون بچه ها بهت نیازدارن ومهمتر ار کارهستن  ولی خودش کم‌نمیزاره 

همسرم و پسرام همه ی زندگیه من😍