2777
2789

بچه ها قضیه ماکارانی شنیدید کشته داده مثل اینکه به خاطر کمبود آب کشاورز به گندم مواد شیمایی زدن بعد زود رشد کنه موقع خوردنش یه موادی تو بدن تولید میکنه و باعث مسمومیت حتی مرگ میشه رفتم خوندم دوتا خانواده عزادار بچه هاشون شدن خاله خودم اصلا اهمیت نمیده میگه دیشب شام ماکارانی خوردیم اونا حتما فله ای  خریدن ماکارونی باز خریدن خوردن اونجوری شدن برند خاصی نخریدن ولی از یه طرف یه نفر اومد تو نی نی سایت گذاشت ماکرونی خورده دل درد گرفته اسهال اینا حالا واقعا شماها اهمیت میدید یا میگید اصلا ربطی نداره به ماکارانی شما الان درست میکنید بخورید یانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر ما ماکارونی خور نیستیم

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

ن عزیزم هر غذایی ک نزاری یخچال و بعد چند روز مصرف کنی خطرناکه

چه ربطی داره گل من 

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اگه از گندمه چرا نونا چیزیشون نیست؟

چرا کیکها و شیرینیها سالمه؟

من تازه ماکارونی پختم هیچی نشد

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد