2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم شیرم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان وقت رگ کردن نیست باید قشنگ فک بچه قدرتمند بشه بعد ،   چهار وعده بهش شیر خشک میدی یعنی بدنت به اندازه چهار وعده شیر کمتری تولید می‌کنه چرا شیر خشک میدی ؟ شیر خودتو بده هر چقدر بچه بیشتر بمکه بیشتر هم شیر تولید میشه شیر خشک میدی کم کم شیر خودت خشک میشه  و ناکافی 

خودتو تقویت کن شیرت کافیه هر مادر از نظر علمی می‌تونه سه تا بچه رو همزمان شیر بده هیچ وقت فکر نکن که شیرم کمه ، زمانی شیرت واقعا کم تولید میشه که یا خونریزی بسیار شدید و غیر معقول توی زایمان داشته باشی ، یا مشکل مغزی داشته باشی که هر دو بسیار بعیده  ضمن اینکه تولید شیر از مغز شروع میشه نه خود سینه به کوچیک بزرگی کار نداره باید باور داشته باشی که شیرم کافیه به بچه ت نگاه کن و احساس عشق رو برای خودت زنده که هورمون اکسی توسین ترشح میشه و شیرت هم جریان پیدا می‌کنه 

دیگه هم بهش شیر خشک نده 

زمانی میشه فهمید شیر مادر کافیه یا نه که وزن گیری بچه روی نمودار باشه پوشکش نرمال خیس بشه  الان هیچ دلیل علمی ای برای شیر خشک دادن به بچه وجود نداره 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

سفیده خواب سطحی میخوابهعمیق با شیرخشکه میخوابه

دختر من با شیرخشک ۲ساعت میخوابید، خودم بهش شیر میدادم قشنگ سه ساعت میخوابید

رنگش اونقدر واضح نیست ولی خب ابکی بودنش معلومه. اگر بچه حین خوردن بازم بی قراری میکنه یعنی بی کیفیته

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان وقت رگ کردن نیست باید قشنگ فک بچه قدرتمند بشه بعد ، چهار وعده بهش شیر خشک میدی یعنی بدنت به ا ...

نمیخوابه گریه میکنه... شیرمو میدم  باز میخواد میخواد  یهو۱ساعت داره میک میزنه میخوابه

۵دقیقه دیگه دنبال شیره

یا ده دقیقع

نمیخوابه گریه میکنه... شیرمو میدم باز میخواد میخواد یهو۱ساعت داره میک میزنه میخوابه۵دقیقه دیگه دنب ...

بذار بمکه فعلا تا هم فکس قوی بشه بتونه زودتر خودشو سیر کنه هم شیرت زیاد بشه درازکش شیر بده که خسته نشی ولی باید سینه مکیده بشه تا شیر جریان خوبی پیدا کنه خوب استراحت کن غذاهایی بخور که شیر بیشتری برات درست می‌کنه برنج و گوشت زیاد بخور کاهو زیاد بخور آب هویج زیاد بخور روزی نصف یه بطری شیر بخور یه بطری آب هویج رو دو روزه تموم کن بدنت رو باید تقویت کنی شیر جریان پیدا کنه بچه هفت روزه چقدر شکم داره مگه 

مگه اینکه با شیر خشک معده شو گشاد کرده باشی که باز هم وقت هست شیر خشک رو قطع کنی و تمرکز بذاری روی تولید شیر خودت 

شیرت رو که بهش میدی  سینه ت رو بدوش و با سرنگ یا قطره چکون گوشه لپش خالی کن این آخر شیر که رنگش غلیظ تره همش چربیه و بچه رو سیر می‌کنه اگر سیر نشد و شیرت دیگه واقعا نیومد اون وقت شیر خشک درست کن با قطره چکون یا سرنگ بده سیرش کن، بچه ای که شیشه بگیره یک دفعه یه کدوم رو قطع می‌کنه و چون از شیشه آسون تر از سینه شیر میاد احتمال ول کردن سینه بسیار بیشتره همون شیر خشک رو با سرنگ بهش بده 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85