مدرسه فرهنگیان میرم توی شهر ما هیچ فرقی با مدرسه نمونه نداره و جو درسیش خیلی بده همه ی بچه هاش خیلی درس میخونن و منم خیلی آدم رقابتی هستم وقتی یکی رو میبینم درسش از من بهتره همه کار میکنم تا درسم از اون بهتر بشه اما اوایل سال که شناختی از بچه ها نداشتم درسم خیلی خوب بود اما الان که فهمیدم بیشتر بچه ها درسشون از من بهتره افسرده شدم و درسم به شدت افت کرده
ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برادرم نمونه میخوند همه همکلاسیاش بعد امتحان نهایی میگفتن ما کامل میشیم برادرم با حال زار میومد خونه
اکثر اونایی ک میگفتن کامل میشیم نشستن پشت کنکور
داداش من و سه چهار تا از دوستاش فرهنگیان آوردن
ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)