2777
2789
عنوان

وزن کودک نه ماهه کمک

201 بازدید | 23 پست

سلام مامانهای عزیز چند ساعت قبل بهداشت بودم دختر من به دنیا اومد ۲۸۴۰ بود الان ۶۷۰۰ بود ولی اومدم خونه ترازوی دیجیتال دارم گذاشتم ۷۳۵۰ بود بهداشت گفت یه خرده از نمودار اومده پایین الان نمی دونم چیکار کنم؟ 

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر بهش شیر و غذا بده اگر فقط شیر خودتو میدی شیر خشک هم بده

شیر خودم میخوره شیر خشک خیلی کم سوپ نمیخوره مرغ و گوشت نهایت با میوه ها ولی این همه اختلاف وزن عجیب نیست؟یعنی ترازوی بهداشت خرابه؟

مغزیجات پودر کن یا آبمیوه و ماست و فرنی بده بخورهماهیچه قلم منم چند روز پیش دخترمو بردم بهداشت. ذقیق ...

آخه من یه ترازوی حرفه ای تو خونه دارم خیلی اختلاف وزن بود بعد چند هفته قبل من دخترم بردم متخصص اطفال وزنش کشید وزنش ۶۷۰۰ بود به همین خاطر شک کردم حالا شاید آخر هفته بردمش دکتر

فرنی زیاد امتحان نکردم با چی درست می کنید؟

برنج یه نصف کمتر با سیب زمینی و گوشت چرخ کرده و کشمش بزار با شعله کم بپزه ، که خیلی شل و ول باشه  ،بعد بریز تو میکسر ،یکم شیرخشک درست کن بریز توش یکم کره کلا میکس کن همه رو کلا مثل فرنی بشه ، بده بخوره،  آب قلم هم ی کوچیک بندازی ک عالیه . زودی تپل میشه

آخه من یه ترازوی حرفه ای تو خونه دارم خیلی اختلاف وزن بود بعد چند هفته قبل من دخترم بردم متخصص اطفال ...

عه.اینجور ک میگی ترازو بهداشت خراب بوده

وای منم همش غصه وزن میخورم. دقیقا دختر منم2840ب دنیا اومد و الان پنجاه روزشه. 

یادته دخترت یک ماهگی وزنش چقدر بود؟

عه.اینجور ک میگی ترازو بهداشت خراب بودهوای منم همش غصه وزن میخورم. دقیقا دختر منم2840ب دنیا اومد و ا ...

والا خاطرم نیست ولی بهداشت گفت اوکیه نگاه می کنم میگم بهت شیر خودت میخوره؟