2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر تصمیمی که میگیری حتما قبلش مطمئن شو که بخاطر عصبانیت و دلخوری نیست

حتما حتما به هر روشی که شده اول آرامشتو حفظ کن... بعدش فکراتو بکن و تصمیم بگیر

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

سر چی بگو یکم غیبت کنیم

قبلا بم گفت خونه رو ب نامت میزنم الان زده زیرش میگم خودت قول دادی میگه نمیشه دیگه گفتم تو ک میگی هرچی دارم ماله تو فقط خودت مهمی حالا چیشد سر عمل ک رسید جا زدی 

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 
قبلا بم گفت خونه رو ب نامت میزنم الان زده زیرش میگم خودت قول دادی میگه نمیشه دیگه گفتم تو ک میگی هرچ ...

چه گوهاااااااااااااااااااااااااااااااااعااااااااااااااااااااااااا مردی ک همین اول. میزنه زیرش پس فردا زیر همه چی میزنه  خداروشکر خودشو زود نشون دادت

چه گوهاااااااااااااااااااااااااااااااااعااااااااااااااااااااااااا مردی ک همین اول. میزنه زیرش پس فرد ...

اینم شانس ماس

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 
قبلا بم گفت خونه رو ب نامت میزنم الان زده زیرش میگم خودت قول دادی میگه نمیشه دیگه گفتم تو ک میگی هرچ ...

بنظرم برای این دعواها و... خیلی زوده

هنوز عقدین! باید اعتماد همدیگه رو جلب کنید! بعدش خونه رو به نام هر دو بزنید

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه