2789
عنوان

خواستگار

42 بازدید | 18 پست

من ۱۸ سالمه . با یکی آشنا شدم که هم سنمه و به گفته خودش منو دوست داره 

هر بار هم که گفتم نمی خوام باهات باشم و اینا التماس کرد که نرو فلان 

بدم نمیاد ازش ولی عاشقشم نیستم جوری که وابسته باشم 

از طرفی بعضی وقتا که فکر می کنم به این موضوع چندشم میشه با یه هم سن خودم تو رابطه باشم یا مثلا بعدا ازدواج کنم باهاش 

به نظرتون چی کار کنم ؟ 

پسر 18 ساله چی داره که بتونی بهش تکیه کنی؟

به بلوغ رسیده اصلا؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان رو که منظورم نیس در آینده

خب مگه نمیگی گفته دوست شیم؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

هیچوقت با همسن خودت ازدواج نکن حداقل ۳_۴ سال فاصله سنی اوکیه ...

پسرا از نظر عقلی همیشه چند سال کوچکترن و یه جورایی تو از اون عاقل تری ...

تو اطرافم هر کی هم سن بودن ازدواج کردن همش دعوا دارن ...

با اینکه همو دوست دارن ولی دعاهاتون زیاده ...

چون پسر سنش عقلی ش از دختر کمتره و نمیتونه پخته رفتار کنه

منم یه خواستگار داشتم از خودم ۲ سال بزرگتر بود ؛ بدرد نمیخوره عقل‌شون کمه به نظرم ۴_۵ سال اوکیه 

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

سن هر دوتون کمه زوده برای این چیزا حداقل بعد ۲۴ سالگی عقلتون کامل میشه برای تصمیم درست 

بعد ها به حرفم میرسی وقتی خودت میفهمی معیارت عوض شده و همچیز رو عقلانی میسجنی

پسرا هم کلا زیر ۳۰ سال عقلشون کامل نیست چه برسع به اینکه خدمت نرفته باشه

بنظرم از این سن خودتو درگیر این چیزا نکن

هنوز برای ازدواج و حتی فکر کردن بهش زوده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

هیچوقت با همسن خودت ازدواج نکن حداقل ۳_۴ سال فاصله سنی اوکیه ...پسرا از نظر عقلی همیشه چند سال کوچکت ...

کی گفته من از همسرم دوسال بزرگترم بهتر همسر دنیا رو دارم از خیلی مردا ی دیگه عالی تره این حرفهای دهترا زود عاقلن میشن هیچ ثباتی نداره سن شخصیتی مهمه من از دخترهای اطرافم که سن مرداسون بزرگتره خوشبخترم 

بنظرم از این سن خودتو درگیر این چیزا نکنهنوز برای ازدواج و حتی فکر کردن بهش زوده

آره عزیزم خودمم دوست ندارم الان ازدواج کنم حالا با هر کی 

فقط می خوام بدونم وقت تلف کردنه با این پسر موندن یا نه

هیچوقت با همسن خودت ازدواج نکن حداقل ۳_۴ سال فاصله سنی اوکیه ...پسرا از نظر عقلی همیشه چند سال کوچکت ...

اونوقت اینهمه  دخترا سن همسرلسون از پنج سال بزرگتره در دادگاه چکار میکننن دیگه باید عقل همسراشون بیشتر باشه  الان برو در دادگاه ببین مگه به سنه دیدگاهتو عوض کن 

کی گفته من از همسرم دوسال بزرگترم بهتر همسر دنیا رو دارم از خیلی مردا ی دیگه عالی تره این حرفهای دهت ...

عزیزم شما یه جور حرف میزنی انگار برای همه اینجوریه ...

این همه نظر مثل نظر منه بعد شما فقط به نظر من گیری دادی ؟؟؟

من گفتم همسن هم هستند نه اینکه خانم از آقا بزرگتر باشه 😐

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱