2777
2789
ی چیزی بگم بهت، منم حس ششم نیستم. ولی خب نسبت به بعضی آدما حس پیدا میکنم نا خود آگاه. البته بعضی وق ...

+++++

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

ی چیزی بگم بهت، منم حس ششم نیستم. ولی خب نسبت به بعضی آدما حس پیدا میکنم نا خود آگاه. البته بعضی وق ...

دقیقا منم فقط برا اسیو حس کرذم

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا در مورد اونم بگو اگ حس میکنی

یه پسر قد بلند دماغ عقابی طور چشاش عسلی؟

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

اهاا اینطوری که بله 

حالا چیزی در مورد آینده ماهم حس کردی؟

یه رابطه دوستی سادس که فک نکنم زیاد جدی بشه چون خودتونم جدیش نگرفتینو اینک تو پوستت سفسده موهات خرما ...

یعنی امکان اینکه باهاش بمونم وجود نداره؟ 

پس فک میکنی با کی ازدواج دارم؟

دماغش عقابی نیست صافه در مورد آینده چی حس میکنی؟

همون‌ک اول گفتم زیاد جدی نیس

و حتی ممکنه ازت سو استفاده جنسی کنه

اینم میتونی حس کنی من ازدواج دارم یانه ؟ با چطور آدمیه؟

نه دیگه عزیزم

اینم نمی تونی بگی که من با این میمونم باز یا نه

نه نمیمونی