2777
2789
عنوان

تجربه من از بهبود تنبلی تخمدان

129 بازدید | 16 پست

سلام

سه دوره متوالی بود هر 6 ماه سونو میدادم جوش کنار چانه زیاد داشتم با پریود نامنظم و دکتر گفت تنبلی تخمدان و پلی کیستیک هستی ،و هربار پیش پزشک زنان میرفتم میگفت زمینه ارثی دارید و خوب نمیشه خیلی نا امید میکردن، تا اینکه رفتم طب سنتی به همراه یک پاکسازی کلی سیستم بدنی،از دمنوش زردچوبه و حنا به سر و کف پا استفاده میکردم و شیاف و داروهای طب سنتی بعد 6 ماه درمان گیاهی رفتم سونو نه اثری از تنبلی بود نه میوم 7 میلی.

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موهام مشت مشت داره میریزه

برو زودتر درمان کن پشت گوش ننداز من تازه فهمیدم این همه عصبی بودم همش از عوارض تنبلی تخمدانه بوده

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
حتما ادرسشو بهم بده هفته ی دیگه می‌خوام بیام قم

شمارشو میفرستم برات قبلش باید نوبت بگیری دم حرمم هست نزدیکه بیایی اونجا

برو زودتر درمان کن پشت گوش ننداز من تازه فهمیدم این همه عصبی بودم همش از عوارض تنبلی تخمدانه بوده

من سال ها دارو خوردم بدتر شد که بهتر نشد منم دیگه رها کردم 

الان گفتی امیدوار شدم 

اینجا که رفتی سایت یا پذیرش آنلاین نداره ؟ 

من سال ها دارو خوردم بدتر شد که بهتر نشد منم دیگه رها کردم الان گفتی امیدوار شدم اینجا که رفتی سایت ...

نه یه تلفن مستقیم داره زنگ بزنید بعد میرید پیشش با آزمایشات برید فقط

حتما ادرسشو بهم بده هفته ی دیگه می‌خوام بیام قم

02537744148 حرم خیابان ارم کوچه 16 درمانگاه خیریه بانو حرمی (به آقای نازی مراجعه کنید )

بله

منم قبلاً فکر می کردم یکی هستن 

بعداً فهمیدم یه کوچولو با هم فرق دارن 

ولی خوب آدم باید دو تا شو در کنار هم استفاده کنه و بازم رو خودش امتحان کنه

مثلا تو طب اسلامی میگن سرکه خیلی خوبه 

اما تو طب سنتی میگن برای اعصاب شدیدا بده چون تجربه سون بیشتره 

اما تو طب اسلامی مشکلسون اینه که نمی گن اون امام اون نسخه رو برای اون فرد داده نه همه آدما 

مثلا سرمه رو به به شخصی دادن برای نشاط و زنده شدن قلب 

اما من خودم حتی انگور و شیره انگور هم می خورم اعصابم شدیداً می‌ریزه به هم