2777
2789
عنوان

تعبیر خواب ذکر گفتن

186 بازدید | 2 پست

سلام دوستان

من خیلی کم خواب و بد خوابم بخاطر مشکلاتی که دارم معمولا میرم تو رختخواب تا خوابم ببره خیلی طول میکشه منم شروع میکنم به ذکر گفتن و سوره هایی که بلدم خوندن تا خوابم ببره

امروز نزدیکهای صبح خواب دیدم پسر بچه ای داره ذکر 

(سبحان الله، والحمدلله ولا إله إلا الله، والله أكبر)  رو میگه فقط یک جاییش رو اشتباه میخونه من تصحیح میکنم و بعدش تکرار میکنم تو خواب میشه بفرمایید تعبیرش چیه؟

میدونم نباید خواب رو تعریف کرد من صبح بیدار شدم صدقه هم دادم فقط چون درگیر یکسری مشکلات هستم گفتم شاید نشونه ای باشه 

ولی نمیخوامم الکی دلم رو خوش کنم سالهاست فقط منتظر یه معجزه ام😔😔😔😔

گوگل : به طور کلی تعبیر خواب ذکر گفتن و ذکر خدا در خواب و تلفظ نام خدا بزرگترین گواه بر خیر فراوانی است که بیننده خواب از آن برخوردار است و شادمانی که از آن برخوردار است. اگر مجرد باشد، ممکن است مژده ازدواج قریب الوقوع او باشد، یا اگر ازدواج کرده باشد، فرزندی قریب الوقوع دارد.

گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.