2777
2789
عنوان

کابینت کار بازیمون داد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 89 پست
کناف بزن سقفو اینجوری هم نورپردازی میشه هم کابینت میچسبه ب سقف

فکرنکنم بشه گچ شده طرح دار

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡
منم پسفردا میاد نصبچطور بازیتون داد؟؟؟؟

کلی پول الکی گرفت واسه یراق همه رودوبرابرزده کابینتا۹نیم متره پول ۱۱متر روگرفت

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصاب هم خراب نصب کرده درهاشون چسبیده باز نمیشن خداکنه حداعقل درست شون کنه درهاشون بازبشن

اگه ایراد داره قبول نکنید شوهر من یه بار به یارو گفت باز کن جمع کن ببر وگرنه به اتحادیه زنگ میزنم البتهبرا اون خیلی ایرادای گندهداشت

ناراحت نباش عزیزم.قشنگه مدلش.ولی کابینت کارها اکثرا همینن‌.خیلی بدقولن و خیلی وقتا کاری که تحویل مید ...

اوناماله من نیست مال من نشد عکس بزارم نیومد نمیدونم چرا

چی براتون زده چه مارکی

برا من مارک agt سوپر مات

انقدر از من قلط املایی نگیرید خودم بلدم درس خوندم هتمن راهتم که اینجوری مینویسم
قراربود تاسقف بیاد نیومده خیلی عیب داره😪

اصلا کابینت تا سقف قشنگ نیس

دیدم ک میگم

خیلی ضایع ست، پس بهتر ک اوکی نشد

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
اگه ایراد داره قبول نکنید شوهر من یه بار به یارو گفت باز کن جمع کن ببر وگرنه به اتحادیه زنگ میزنم ال ...

قبول کردن؟ 

شوهرمن اصلا گوشی هاشو جواب نمیدن ازشهر دیگه سفارش دادیم اونم همش به من غرمیزنه که خودت پیداکردی کابینت کارو

پولش رو کامل دادین؟

اره هنوز بیشترم گرفته تاپول ندادیم کابینتارونفرستاد

اوناماله من نیست مال من نشد عکس بزارم نیومد نمیدونم چرا

از عکس اسکرین بگیر میاد 

میدونم قد نود زدین 

منم قد نود زدم فک کردم تا سقفه 

گفت اگه تا سقف میخواستی باید قد صد میزنی 

در حالت عادی قد شون ۸۰ هس

چی براتون زده چه مارکیبرا من مارک agt سوپر مات

ماله من هایگلاس ایرانی براق ۱۳۵تومن گرفته

ماله شماچقدر شد