sisijoonm مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 8170 عنوان خیلی دلتنگ اموات هستم 252 بازدید | 14 پست اینو خودم نوشتم🥲لطف میکنید برای شادی روح تمامی اموات باوارث بی وارث بدوارث و اموات من و اموات خودتون یک فاتحه بخونید🥲ممنونم عزیزان لایک کنید براتون سه مرتبه توحید بخونم🌿💔روح امواتم و امواتتون شاد💔 اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙 1403/09/10 | 03:29 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آپانتروپی عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 109 اسی لطفا اخرین تایپک منو گزارش بزن آپانتروپی واژهی یونانی هست و به معنای میل به دور شدن از جامعه،آدما و تنها بودن🩶🪴.چقدر خوب تونست منو تعریف کنه خود من بود !
مهگل69 عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 3375 منم دو روزه بشدت دارم به امواتمون فکر میکنم و خودم سرما خوردم میگن کرونا جدیده مدام داره واسم تداعی میشه که عزیزامون که با کرونا رفتن، چی کشیدن؟ 💔😥😪😓
sisijoonm مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 8170 اسی لطفا اخرین تایپک منو گزارش بزن ززدم اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙
sisijoonm مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 8170 منم دو روزه بشدت دارم به امواتمون فکر میکنم و خودم سرما خوردم میگن کرونا جدیده مدام داره واسم تداعی ... سلاممم خوشگلم حال شما خوبید من از تاپیک دیشب شمارو شناختم ک عکسمو گذاشتمخدا امواتتونو بیامرزه گلم:( اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙
مهگل69 عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 3375 سلاممم خوشگلم حال شما خوبید من از تاپیک دیشب شمارو شناختم ک عکسمو گذاشتمخدا امواتتونو بیامرزه گلم:( آخی یادم اومد، ممنونم عزیزم شما خوبین؟ خدا اموات شما هم رحمت کنه روحشون شاد باشه 🤲ان شاء الله خدا صبرتون رو بیشتر کنه
ریراجانم عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 1996 فاتحه خوندم .امضام لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم
sisijoonm مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 8170 آخی یادم اومد، ممنونم عزیزم شما خوبین؟ خدا اموات شما هم رحمت کنه روحشون شاد باشه 🤲ان شاء الله خدا ص ... 🥲💔همچنین عزیزکممم الهی امین الهی شکر خوبمخیلی انتطار میکشم براشون ای کاش قدر بدونیم ک زودد دیر میشه💔 اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙
sisijoonm مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 8170 فاتحه خوندم .امضام الهی بگردم روحشون در قرین رحمت الهی چشم براشون میخونم💔 اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙
مهگل69 عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 3375 🥲💔همچنین عزیزکممم الهی امین الهی شکر خوبمخیلی انتطار میکشم براشون ای کاش قدر بدونیم ک زودد دیر می ... خداروشکر که خوبین عزیزم. فاتحه قرائت شد. ماهم انتظار میکشیم گاهی میگم کاشکی بیان مارو ببرن پیش خودشون و بعذ پشیمون میشم میگم بقیه اطرافیانمون چی. اونا گناه دارن 😔واقعا خیلی زود دیر میشه 😔
sisijoonm مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 8170 خداروشکر که خوبین عزیزم. فاتحه قرائت شد. ماهم انتظار میکشیم گاهی میگم کاشکی بیان مارو ببرن پیش خودشو ... عزیز دلم منم ب نیابت اموات شما س مرتبه توحید قرائت شد اندازه ی جز قران الهی همیشه تندرست و سلامت باشین گل من❤اینجوری نگید اطرافیان گناه دارن اذیت میشن مثل خود شما💔من پسردایم 21سالش میهاست بشه بیست روز قبل تولدش فوت شد💔 اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙
مهگل69 عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 3375 عزیز دلم منم ب نیابت اموات شما س مرتبه توحید قرائت شد اندازه ی جز قران الهی همیشه تندرست و سلامت باش ... ممنونم عزیزدلم ❤️آخی، الهی، خدا به شما و همه نزدیکانشون الهی صبر بده🤲ان شاء الله روح اموات در آرامش باشه 🤲
ریراجانم عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 1996 الهی بگردم روحشون در قرین رحمت الهی چشم براشون میخونم💔 ممنون عزیز دلم لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم
sisijoonm مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 8170 ممنون عزیز دلم قربون شما گل❤غم نبینید اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙
ریراجانم عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 1996 قربون شما گل❤غم نبینید عزیزمی لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم