2777
2789

یه سوالی کردم بقیه هم داشتن کمکم میکردن واقعا دلیلی نداشت یه نفر بیاد گزارش بزنه تاپیک منو تعطیل کنن واقعا واژن پریود شدن همه اینا برای زنان هست باعث خجالت هم نیست بگذریم 

من گفتم ترشح سفید تخم مرغی دارم میترسم عزیزان گفتن برای تخمک گذاری هست طبیعیه حتی بعضی وقت ها با درد زیر شکم همراه هست گفتم تنبلی تخمدان شدید داشتم 

بعد درد این ترشح دیدم

والله چند سال بود افسردگی شدید داشتم تصادف کرده بودم خلاصه به خودم جسمم اهمیت نمیدادم ۱۰۵ کیلو بودم ترشح اینا نداشتم اصلا دو روز پری میشدم تمام بعد رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان دارم منم انگار تلنگر شد هرروز رفتم پیاده رویی اصلا ح سبک کردم فست فود نوشابه بستنی حذف کردم قند مصنوعی نخوردم دارو میخورم بعد اینا رو تو خودم دیدم ترسیدم چیه الان میگن طبیعی هست 

آفرین تنبلی تخمدان واقعا از تنبلیه

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تنبلی تخمدان چطوریه؟من هر ما پریود مبشم حالا مگر با چند روز تاخیر باشه بعضی اوقات 7 روزه هست پریودیت بعضی اوقات 3 روز و موهای زائد دور سینه رو دارم  ممکنه تنبلی داشته باشم؟

بعد بقیه علائم تنبلی چیه؟

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس 

افرین برای ارده ت بله طبیعیه و از علایم تخمک گذاریه

مرسی بلاخره یکی یه حرف درست حسابی زد میگم چند سال پیش تصادف کردم افسردگی شدید داشتم بعد اصلا ترشح نداشتم دو روز با سختی پریود میشدم تمام و ۱۰۵ وزنم بود اصلاح سبک کردم دارو ورزش ۱۰ یازده کیلو کم کردم پریود هام تا ۶ روز هم شده گاهی خونریزی زیاد گاهی کم چون فعلامسیر بهبودی طولانیه ترشح نداشتم قبلا گفتم ببینم چیه

چی از تنبلی هست ترشح سفید از تخمک گذاری هست

نه تنبلی 

ترشح سفید که خودت گفتی عادیه زرد و بودار غیرعادیه 

منم وقتی تنبلی داشتم ترشح نداشتم اصلا

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

مرسی بلاخره یکی یه حرف درست حسابی زد میگم چند سال پیش تصادف کردم افسردگی شدید داشتم بعد اصلا ترشح ند ...

پس بدون نتیجه گرفتی.😍👌 

ایشالا همیشه شاد و تندرست باشی عزیزدلم

خوب شدی ؟ اخه میگن درمان نداره فقط کنترل میشه

اره با ویتاگنوس امضام نوشتم شما هم خیلی اراده خوبی داشتی