2777
2789

منظور از چت نه اینکه باناشناس یا اکانت دیگه پیام بدم 

خودم با اکانت خودم چی بگم بهش که مطمئن بشم دوستم داره 

دفعه اول نیست که می‌خوام پیام بده 

دفعه هزارمه 😂

ولی برای امتحانش نبوده تا حالا 

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

اینکارو نکن پشیمون میشی 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
اینکارو نکن پشیمون میشی

خب از کجا بفهمم دوستم داره یا نه؟

چتامون تاحالا فقط رسمی بوده 

من هرچی می‌گفتم مربوط و غیرمربوط بهش جوابم داده ولی فکر می‌کنم از رو خجالت و اجبار جواب می‌داده چون بحث نکشید سمت دوست داشتن اینجور مسائل و تو رفتارش احساس می‌کنم 

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب از کجا بفهمم دوستم داره یا نه؟چتامون تاحالا فقط رسمی بوده من هرچی می‌گفتم مربوط و غیرمربوط بهش جو ...

خیلی راه وجود داره برای اینکه بفهمی دوستت داره یا نه و این به مرور به دست میاد نه یهویی و از راه‌های اشتباه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

انجامش بده 

اونیم که میگه مردا شکست میخورن حرف رایگان میزنه مرد و زن نداره اگه وا بده ذاتش خرابه 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

چیزی نمیخواد بگیاز کارهای طرف مشخصه

کاراش باید چه جوری باشه؟

انجامش بده اونیم که میگه مردا شکست میخورن حرف رایگان میزنه مرد و زن نداره اگه وا بده ذاتش خرابه

چه جوری امتحانش کنم خب؟

خیلی راه وجود داره برای اینکه بفهمی دوستت داره یا نه و این به مرور به دست میاد نه یهویی و از راه‌های ...

چجوری به مرور؟

یعنی باید دل بدست آورد؟

بعضیا نفهمن اخه یا خودشونو میزنن ب نفهمی

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

چجوری به مرور؟یعنی باید دل بدست آورد؟بعضیا نفهمن اخه یا خودشونو میزنن ب نفهمی

ببین رفتار آدمی که دوستت داره مشخصه

رابطه سالم هم بعد مدتی مشخص میشه

رابطه ای که توش تنش باشه مدام رابطه ناسالمیه و حتی اگر دوست داشتنی هم پرکار باشه فایده نداره چون اینا آدم هم نیستن

چه جوری امتحانش کنم خب؟

اول ی پروفایل فیک دخترونه داف بزار روی ی اک ناشناس 

حداقل دو هفته بزار بمونه آخه تاریخ میزنه براش که کی پروف گذاشتی که شک نکنه فیکی

بعد برو پیویش لاس بزن 

مردی که بخواد وا بده الان وا بده از زندگیت بره بهتره والا 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️