منظور از چت نه اینکه باناشناس یا اکانت دیگه پیام بدم
خودم با اکانت خودم چی بگم بهش که مطمئن بشم دوستم داره
دفعه اول نیست که میخوام پیام بده
دفعه هزارمه 😂
ولی برای امتحانش نبوده تا حالا
🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯باید بتونم به این اهدافم برسم ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواستههاشون پیدا میکنن
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
من هرچی میگفتم مربوط و غیرمربوط بهش جوابم داده ولی فکر میکنم از رو خجالت و اجبار جواب میداده چون بحث نکشید سمت دوست داشتن اینجور مسائل و تو رفتارش احساس میکنم
🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯باید بتونم به این اهدافم برسم ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواستههاشون پیدا میکنن
خب از کجا بفهمم دوستم داره یا نه؟چتامون تاحالا فقط رسمی بوده من هرچی میگفتم مربوط و غیرمربوط بهش جو ...
خیلی راه وجود داره برای اینکه بفهمی دوستت داره یا نه و این به مرور به دست میاد نه یهویی و از راههای اشتباه
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
انجامش بده اونیم که میگه مردا شکست میخورن حرف رایگان میزنه مرد و زن نداره اگه وا بده ذاتش خرابه
چه جوری امتحانش کنم خب؟
خیلی راه وجود داره برای اینکه بفهمی دوستت داره یا نه و این به مرور به دست میاد نه یهویی و از راههای ...
چجوری به مرور؟
یعنی باید دل بدست آورد؟
بعضیا نفهمن اخه یا خودشونو میزنن ب نفهمی
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
چجوری به مرور؟یعنی باید دل بدست آورد؟بعضیا نفهمن اخه یا خودشونو میزنن ب نفهمی
ببین رفتار آدمی که دوستت داره مشخصه
رابطه سالم هم بعد مدتی مشخص میشه
رابطه ای که توش تنش باشه مدام رابطه ناسالمیه و حتی اگر دوست داشتنی هم پرکار باشه فایده نداره چون اینا آدم هم نیستن