2777
2789
عنوان

رنگ پوست نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 40 پست
😔😔😔😔خب چکار کنم خیلی حساس شدم روش وقتیم یکی میگ بم بیشتر اذیت میشم

عزیزم اشکال نداره کسیو چیزی بگه بگو مهم اینه سالم باشه همین اتفاقا انقد سبزه هایی هستن که خوشگل و بانمکن 

الان مردم پول میدن صورتشونو برنز میکنن اصلا نگران نباش 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم سفیده برف تو دستگاه زردی رفت ولی سفید شدمنظورت دستگاه زردیع؟پسرمم دنبا اومده رفت دستگاه ولی ...

اره برا زردی چون زردیش تا حدودا دوماهگیش طول کشید

تا ۸ روزگیشم ک تو خونه میذاشتم تو دستگاه سبزه نشد بیمارستان ک رفت سبزه شد اخرین بارم ک رفت تو دستگاه دقیق ۳۰ روزش بود

دخترت چند ماهگیش سفید شد؟

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥

ولی فکر نکنم به اشعه ربط داشته باشه ژنتیکیه

وگر نه پسر من بدنیا اومدنی خیلی سبزه بود طوری که معلوم نمیشد زردی داره 

10روز زیر دستگاه موند 

الان ماشالا سفید سفیده

اره برا زردی چون زردیش تا حدودا دوماهگیش طول کشیدتا ۸ روزگیشم ک تو خونه میذاشتم تو دستگاه سبزه نشد ب ...

۴ماهگی دیگه سفید بوذ 

۵-۶ ماهگی برف

ولی پسرم به باباش رفته فک کنم امید ندارم سفید شه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

ولی فکر نکنم به اشعه ربط داشته باشه ژنتیکیهوگر نه پسر من بدنیا اومدنی خیلی سبزه بود طوری که معلوم نم ...

چند وقتشه پسرت؟؟

اشعه ک تاثیر داره خیلی تو نت خوندم حتی دکترم بهم گفت

ولی نمیدونم دخترم درس بشه یا نه؟

۴ماهگی دیگه سفید بوذ ۵-۶ ماهگی برفولی پسرم به باباش رفته فک کنم امید ندارم سفید شه

پس دختر منم تا ۶ ماهگی میتونه پوستش روشن تر بشه درسته؟

پس دختر منم تا ۶ ماهگی میتونه پوستش روشن تر بشه درسته؟

آره تا ۷-۸ اوجشه

خودتون چقد سفیدید؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

آره تا ۷-۸ اوجشهخودتون چقد سفیدید؟

خودم سفید نیستم پوستم گندمیه 

صورتم سبزس ولی بچگیم سفید بودم 

الان دخترم پوست بدنش از بدن خودمم سبزه تره

من و همسرم سفیدیمدخترم اولش مثل هلو بود۴۵ روز درگیر زردیش بودیم و پوست بچم شد ذغااااااالاگه الان عکس ...

چند ماهگی پوستش درس شد؟