یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام دوست عزیزمنم ۴۲ سالمهلطفا اگه به جواب رسیدین منوهم در جریان بذارینمنم میخوام بیمه بشمکه در ماه ...
سلام عزیزم. اینجا ک کسی اطلاعاتی نداشت خودم تو گوگل سرچ کردم. بستگی به درصدش داره عزیزم. ۱۲ درصد ماهی ۹۰۰ میشه و فقط حق مستمری تعلق میگیره بهش ۱۴ درصد ماهی ۱ تومن میشه و حق مستمری و اینک بعد فوت شخص بیمه به فرزند دختر و پسر زیر ۱۸ سال تعلق میگیره. ۱۸ درصد ۱۲۰۰ میشه و حق مستمری و رسیدن بیمه بعد فوت به خونواده و بیمه از کارافتادگی و بیماری صعب العلاج زمان زنده بودن شخص بهش تعلق میگیره.
ممنونم عزیزمدفترچه تامین اجتماعی هم میدهبعد فوت برای فرزند دختر هم تا ۱۸ سالگی مستمری تعلق میگیره؟بچ ...
تو سیستم ثبت میشه ک تحت پوشش بیمه هستین باید برین شعبه تامین اجتماعی واسه ثبت نام یا انلاین تو سایت ثبت نام کنید.بعد فوت به دختر تا زمانی ک مجرد باشه هرسنی داشته باشه تعلق میگیره