2777
2789

سلام مامانا.دخترم به شدت لجبازه بارها هم تاپیک زدم هر روز یه خواسته جدید داره یه روز اسباب بازی یه روز لباس یه روز کفش.همه هم باید به سلیقه و میل خودش باشه.من خودم هم دلم میخواد براش تهیه کنم مثلا از قبل هم در نظر داشتم هوا که سرد شد ببرمش کفش فروشی و پوتین بخرم اما مثلا وسط مغازه چنان قشقرقی راه میندازه که مثلا کفش تق تقی پاشنه بلند مهمونی میخواد.روانشناس و روانپزشک هم بردم و تشخیص بیش فعالی دادن و الان سه هفته ای میشه ریسپریدون میخوره خیلی آروم تر شده از نظر بدو بدو و فعالیت ولی همچنان لجبازی و پرحرفی و یک دندگی سر جاشه

حالا مجدد هفته آینده وقت دکترش هست اون که سر جاش و به عنوان مادر پیگیر دکترش هستم.اما میخوام از تجربیات مادرای دلسوز اینجا استفاده کنم.لطفا فقط نگین بذار هر چه قدر دلش میخواد گریه کنه چون از شدت گریه به تهوع و استفراغ و سردرد میرسه.مجبوریم سراسیمه ببریم اورژانس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اي جان تنبيه كردين تا حالا؟؟؟ بدني نه هااا

وسط اون همه داد و هوار یه تنبیهی خواهر من فقط دنبال یه راه حلم که توی اون شرایط چطور ارومش کنم که منجر به تهوع نشه

مشاوره هم ببر باهاشون بازی درمانی قصه درمانی کار میکنند

یه دوره پسرم میبردم راضی که نبودم البته مشکلات پسرم به این شدت نبود فقط بازیگوشی.واسه همینه از مشاوره دلسردم فقط کشش میدن حلسات که پول بگیرن آخرش هم همش از والیدین حرف میکشن و راهکاری به اون صورت ندارن

میتونی تو خونه باهاش نقش بازی کنی  و تمرین که اینکار رو نکنه

حالت عادی که ارومه خیلی باهاش صحبت میکنم و گیرایش هم خوبه اما وقتی دنبالی خواستشه اصلا دیگه هیچ صدایی نمیشنوه فقط یه نفس جیغ و پایکوبی😥

من قبل از بیرون رفتن ب دخترم میگم ک قراره واسه چی بریم

خرید لباس باشه بش میگم تا واست فلان لباسو نخریدم حق انتخاب عروسک نداری

اگه هم واسش بخام عروسک بخرم فقط یکی حالا بخاد ۱۰۰۰تومن باشه یا۱۰۰۰۰۰تومن

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
من قبل از بیرون رفتن ب دخترم میگم ک قراره واسه چی بریم خرید لباس باشه بش میگم تا واست فلان لباسو نخ ...

عزیزم منم صحبت میکنم قبلش ولی تا چشش میفته اصلا انگار برق میگیرتش