2777
2789
عنوان

در مقابل خواسته های نابجای بچه ها چه میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 52 پست
حالت عادی که ارومه خیلی باهاش صحبت میکنم و گیرایش هم خوبه اما وقتی دنبالی خواستشه اصلا دیگه هیچ صدای ...

خواهر زادم اینطوره آجیم و شوهرش خیلی بش بها میدن

فقط واسه اینکه صداشو نبره بالا زودی وایش خاستشو تامین میکنن

باور میکنید یه بار رفتم خونه آجیم پسر۴ساله بغلش لب تاپ گوشی و تبلت بود و کنترل تی وی هم پیشش گفتم چرا همچینه گفت ندم صداشو میبره بالا

من اینطور شدم😠😠😠😠😠😠😠

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
وسط اون همه داد و هوار یه تنبیهی خواهر من فقط دنبال یه راه حلم که توی اون شرایط چطور ارومش کنم که من ...

عزيزم وسط خيابون يا بازار فرق نداره ببرينش يه گوشه تو چشمش نگاه كنين و بخواين اروم بشه و نذارين از گوشه بياد بيرون خونه باشه يا بيرون يه گوشه اي رو در نظر داشته باشين و وقتي جيغ و داد و بيداد كرد ببرينش اونجا و سنش هر قدر باشه نسبت به اون ( مثلا اگر ٣ سالشه ٣ دقيقه) اونجا باشه و در رابطه با كارش فكر كنه بعد بغلش كنين و بگين چرا تنبيه شده

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر زادم اینطوره آجیم و شوهرش خیلی بش بها میدن فقط واسه اینکه صداشو نبره بالا زودی وایش خاستشو تا ...

آخه دختر من اگه به اون مرحله برسه به جسمش اسیب میزنه واسه همینه باید سریع ارومش کنم و دنبال راه حلم وگرنه بچه بزرگترم میگم هر چقدر دلت میخواد گریه کن تا یه جایی خودش اروم میشه

عزیزم منم صحبت میکنم قبلش ولی تا چشش میفته اصلا انگار برق میگیرتش

تحمل کنیداگه جیغ و دادو گریه کرد اصلا هم ب اطرافیا توجه نکنید ک نگاتون میکنن شما مادرید نزارید اون بتونه حرفشو ب شما قالب کنه

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
عزيزم وسط خيابون يا بازار فرق نداره ببرينش يه گوشه تو چشمش نگاه كنين و بخواين اروم بشه و نذارين از گ ...

تنبیه با توجه به سن هم کردم اصلا قالیچه تنبیه دارم تو خونم که اونجا باید بره وایسه تا ۵ دقیقه ولی کو گوش شنوا چنان نعره میکشه اصلا هیچی نمیشنوه

عزیزم منم صحبت میکنم قبلش ولی تا چشش میفته اصلا انگار برق میگیرتش

خب نبرش بیرون...بهش بگو فقط زمانی مثل د اد شت میبرمت که توام مثل اون به حرفم گوش داده باشی...برو خودت بخر بیار بده بهش...نزار انتخاب کنه....بگو فقط همینه که هست میخوای بپوش نیخوای بدمش به یه بچه فقیر...اگه خواست که هبچ نخواست بردار یه مدت نده بهش...

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست
تحمل کنیداگه جیغ و دادو گریه کرد اصلا هم ب اطرافیا توجه نکنید ک نگاتون میکنن شما مادرید نزارید اون ب ...

متاسفانه شده دارو هم میدم تا حدودی فقط بهتر شده شاید چهل درصد و اعمم مشکل پا برجاست متاسفانه

آخه دختر من اگه به اون مرحله برسه به جسمش اسیب میزنه واسه همینه باید سریع ارومش کنم و دنبال راه حلم ...

قانون بذارين تو خونه مشكل شما بي قانوني تو خونه اس راه حلي كه به شما دادم رو كساني كه از من مشاوره خواستن دادم خيلي جواب داده اول قانون بذارين و بعد در ازاي هر قانون شكني كاري كه گفتم بكنين 

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
وای چه بلایی نقطه ضعف شما رو فهمیده توی سنی نیست که متوجه نشه و به خودش ضربه بزنه به نظر من از ...

من مشاوره حظوری هم بردم فقط حرف های تکراری.اخه باید بچه تو اون شرایط بتونه گوش کنه

متاسفانه شده دارو هم میدم تا حدودی فقط بهتر شده شاید چهل درصد و اعمم مشکل پا برجاست متاسفانه

دارو ندين در مورد عوارضش ميدونين چيزي؟؟؟

شما جو فراست تو دبدین؟؟؟یه پرستار که میره خونه های مردم و بچه های مشکلدارشونو ادب میکنه....عالیه....سیدیش تو بیرون هست...راهکارش عالیه

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست