2777
2789
عنوان

من حق دارم ناراحت باشم یا ن

183 بازدید | 15 پست

داداش من میگه چرا باید بابات تورو تو خونه اش نگهداره و بت غذا بده تو باید خودت درس بخونی از اول کنکور بدی شاغل شی و همه چیتو خودت فراهم کنی رفتارشم اصلا با من خوب نیس واقعن دلیلش چیه حق داره ؟ 

اخه مگه همه ی دخترا درس خوندن تو کنکور موفق شدن 

هر دختریم شاغله (عموما) والا خونه پدرش زندگی میکنه و خرج خوراکشو باباش میده 

اینم بگم خرجی منو هیچکس نمیده لباس و.. فقط غذا میخورم تو خونشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به پدرت. ربط داره نه برادرت بگو مگر سر سفره تو هستم

بابام کلا پسر دوسته و ب فکر اینه شر دخترارو از سر خودش کم کنه ولی این حرفارو نگفته تا حالا 

رفتارای این داداشم باعث شده هیچ لذتی از زندگیم نبرم منم مث دخترای دیگ میخاستم رشته های بدون کنکور برم ی کار پاره وقت هم پیدا کنم ولی احساس حقارت میکنم 

محل بهش نده. تو کار خودتو بکن. حسوده

دقیقا خودمم همین فکرو کردم میگه پدرت وظیفه ای در قبال تو نداره ک تورو تو خونش نگهداره یا مشکلی برات پیش بیاد خرج کنه باید خودت واس خودت پول درآری

دقیقا خودمم همین فکرو کردم میگه پدرت وظیفه ای در قبال تو نداره ک تورو تو خونش نگهداره یا مشکلی برات ...

بگومن دخترم وپدروظیفشه تادخترشوهرگیرش نیومده ویاشاغل نشده مخارجشوتامین کنه توقانون وعرف جامعه هم همین بگوتوبروبفکرخودت باش که هیجده سالبشی باید بری سرکار بگو چراانقدر کینه منوداری خیرسرت برادرمی بعدپدرم توتکیه گاهم میشی

گاهی انسانم آرزوست
بگومن دخترم وپدروظیفشه تادخترشوهرگیرش نیومده ویاشاغل نشده مخارجشوتامین کنه توقانون وعرف جامعه هم همی ...

میدونی چی جوابمو میده میگه تو سودجو و تنبلی 

آخه واقعن مگه همه ی دخترا کنکور قبول شدن 🤦‍♀️

خودش ۳۰ سالشه مستقله ولی نمیدونم چرا جبهه میگیره ک بابا نباید ب تو پول بده بخدا تنها خرجم تو این خونه غذاییه ک میخورم 

منم ۲۶ سالمه انگیزه ندارم ۳ سال بشینم پشت کنکور از اول گاهی میگم شاید واقعن من تنبلم 😞🤦‍♀️

برا ازدواج کردن ک شانس نیاوردم 

دقیقا خودمم همین فکرو کردم میگه پدرت وظیفه ای در قبال تو نداره ک تورو تو خونش نگهداره یا مشکلی برات ...

به برادرت بگو  اتفاقا برعکسه.  

این پسره که  بعد از 18 سالگی از بیمه پدر میاد بیرون. 

و دختر تا زمانی که مجرد هست. زیر نظر بیمه پدر هست.