2777
2789

۲۰ نفر هستن یکشنبه میان از وقتی که ازدواج کردم چندین ساله نیومدن و حسابی میخوام بریز بپاش کنم براشون 😍چلوگوشت و سبزی پلو با ماهی و جوجه کباب ، به همراه سوپ جو 🍀و ژله با نارنگی ، با سالاد فصل ، و این سالاد که خودم دوست دارم سبزی خوردن خیار انار گردو و آب آلوچه 

چطوره ؟ برای پذیرایی هم کاپ کیک سفارش میدم 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چخبرههه انقد به خودت زخمت ندهیه کوبیده بگیر از بیرون بی دردسر

نه بابا 

من کد بانوام 

هیچوقت تو مهمونی هام یه نوع غذا ندادم 😁

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

منم وقتی ینفر خیلی دیر میاد خونمون غذا چند مدل میپزم.

اما حواست باشه نیازی نیست حجم هر غذا به اندازه ۲۰ نفر باشه.

شما فقط برنجت به اندازه ۲۰ نفر باشه کافیه.

و بنظرم ماهی نپز چون اگه بمونه دیگه بعدش بدمزه میشه. یا کمتر بپز 

پر از خیال🙂‍↔️
حداقل تو سوفله سرو کن غذا هارو که دست خورده نشه. بتونی چند روز بخوری

من همیشه تو ست سوفله میدم 

غذاها رو میدم میبرن با خودشون برای فردا شون

یه غذا رو خوب درست کردن هم نشونه کدبانویی

۴ ۵ مدل غذا درست کردن هم خب نشونه کد بانویی هست 

به نظرم یه نوع خورشت و ته چین بهتر باشه بجای ماهی تو مهمانی معمولا چلو گوشت و جوجه خوش خوراک ترن تا ...

شوهرم گفت ماهی دوست دارن