2777
2789

۲۰ نفر هستن یکشنبه میان از وقتی که ازدواج کردم چندین ساله نیومدن و حسابی میخوام بریز بپاش کنم براشون 😍چلوگوشت و سبزی پلو با ماهی و جوجه کباب ، به همراه سوپ جو 🍀و ژله با نارنگی ، با سالاد فصل ، و این سالاد که خودم دوست دارم سبزی خوردن خیار انار گردو و آب آلوچه 

چطوره ؟ برای پذیرایی هم کاپ کیک سفارش میدم 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا میشه منم بیام؟؟؟🥺😂 همه چی فوق اععاده اس

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

عالیه فقط مهمونها رو ۲۱ نفر کن تو خصوصی برام آدرس بفرست

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

توکه بریزو بپاش می کنی منم دعوت کن😂😂

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
عالیه ولی یه ایراد ریز داره اینکه خیلی غذا هات خشکه مثلا چلو گوشت رو با خورشت آلو درست کنی بهتره

چلو گوشت خشکه؟!!!!!!  همیشه اب گوشت حدا کنار چلو گوشت سرو میشه دیگه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
عالیه ولی یه ایراد ریز داره اینکه خیلی غذا هات خشکه مثلا چلو گوشت رو با خورشت آلو درست کنی بهتره

چلوگوشت پر آبه 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

چلوگوشت پر آبه

میشه سالادها توضیح بدی؟

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱