2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود اپ چت جی پی تی گزینه صوتی داره

ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟                                         شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂.                                   با افتخار استقلالیم💙                                                         برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿    

فارسی حرف نمیزنه ولی 🥲

واقعا؟

من دقت نکردم فقط دیدم داره

ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟                                         شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂.                                   با افتخار استقلالیم💙                                                         برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿    

سلام خدا قوت. شرمنده اینجا پیام بی ربط میدم.

نمی دونم منو یادتون هست یا نه. یادمه یه بار برای نذری حضرت فاطمه کمک کردین. از اون موقع هر وقت ایام فاطمیه میشه هم من و هم اونطرف به احترامی که برای حضرت فاطمه گذاشتین دعاتون میکنیم. بارها از خدا خواستم صحیح و سالم باشین و غماتون رو برطرف کنه و دلتون رو حالا با هر چی خوش کنه. امسالم ایام فاطمیه یادتون افتادم و کلی دعاتون کردم که احترام مادر فاطمه س رو گذاشتین چون درگیر بودم سایت نمیومدم ولی چیزی بود که باید بهتون میرسوندم اونطرف چندماه پیش گفتن که حضرت فاطمه سلامتون رو رسوندن. چون اکانتم چند روزه دیگه بسته میشه گفتم هر چه زودتر بهتون سلامشون رو برسونم. 

البته تو قسمت خصوصی یه چیزهای دیگه هم گفته بودم که اینجا نگفتنش بهتره

بازم ازتون سپاسگزاری می کنم...

فقط یه چیزی بگم برا روز مبادا باشه اگه خدایی ناکرده کسی مریضی خاصی بگیره هفت مرتبه سوره ی حمد رو توی یه ظرفی که بهتره کاملا سفید باشه با گلاب و زعفران بنویسه و سپس متن رو بشوره و مریض از آب متنه تا سی روز بخوره. آن شالله خوب شه. البته تو روز قمر در عقرب ننویسه. 

اینو به عنوان یه هدیه در نظر بگیرید لطفا. کاملا امتحان شده هم هست

سلااام شمارو خاطرم هست عزیزممنونممممممممممرسی که یادم بودین

عزیزین. آن شالله همیشه صحیح و سالم باشین. حتی بعد از پاک شدن اکانتم هم تا جایی که یادمون باشه و بتونیم دعاگو خودتون و خانوادتون خواهیم بود. 

بازم سپاسگزارم احترام حضرت فاطمه رو گذاشتین چنین کسانی برام خیلی محترمن. به خودشون و خداشون می سپارمتون.