2777
2789
عنوان

راهنمای کرمپودر

58 بازدید | 7 پست

یه کرمپودر برای پوست نه خیلی خشک نه خیلی چرب میخوام

پوشانندگی خیلی بالا باشه و به پوست اسیب نزنه خیلی

و اینکه تو مدت زمان بالای پنج شش ساعت روی پوست بمونه و نماسه

همیشه مک استفاده میکنم ولی حالا میخوام عوض کنم جدیدا حس میکنم خوب نیست

همه کرم پودرا رو باید زیرسازی درست انجام بدید و فیکسش کنید تا نماسه .

نارس . دیور.  لنکوم . کلارنس .شارلوت . شنل عالی هستن 

لورال هم خیلی خوبه قیمتش مناسبه کاور بالایی داره .

میبلین هم عالیه اما کاورش نچراله

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه کرم پودرا رو باید زیرسازی درست انجام بدید و فیکسش کنید تا نماسه .نارس . دیور. لنکوم . کلارنس .ش ...

زقر سازی دقیقا چه چیزایی خوبه؟

من فقط مرطوب کننده میزنم ... پرایمر و اینا پوستمو داغون میکنه

زقر سازی دقیقا چه چیزایی خوبه؟من فقط مرطوب کننده میزنم ... پرایمر و اینا پوستمو داغون میکنه

برای میکاپ های عادی ابرسان و پرایمر لازمه و بعدش کرم پودر و اسپری فیکس و پودر فیکس .

برای میکاپ های اصولی تر و مهم تر از محصولات دیگه مثل کالرکورکتور و قطره و اویل و ...استفاده میشه که برای میکاپ حرفه ای هست .

پرایمر حتما بزنید اگه روتین درست داشته باشید پوستتون رو خراب نمیکنه آسیبش در حد همون کرم پودره که با روتین درست جلوی آسیب گرفته میشه 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

برای میکاپ های عادی ابرسان و پرایمر لازمه و بعدش کرم پودر و اسپری فیکس و پودر فیکس .برای میکاپ های ا ...

پرایمر خوب با قیمت مناسب چی بگیرم؟

مک چندبار استفاده کردم جوشای خیلی بزرگ و بدی زدم

اصن روم نمیشد برم بیرون

پرایمر خوب با قیمت مناسب چی بگیرم؟مک چندبار استفاده کردم جوشای خیلی بزرگ و بدی زدماصن روم نمیشد برم ...

پرایمر بنفیت و الف عالیه 

میبلین و شیگلم هم خیلی خوبه قیمتش مناسب تره .