2777
2789
عنوان

برای سفید کردن ناحیه تناسلی راهکاری دارین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1878 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجای بیکینی رومیگین تیرس؟لابیارومیگین؟؟

لابیا و کناره های ران 

حتی باسن هم روشن میکنه

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

اره گفتن چون با ایمیل وار شدی دیگه نمیشه واردش بشی. مال سال ۹۷ بود البته امضام مال دوسال پیشه

تاپیکاتون هستن هنوز؟ میگم بعضی کاربرا نوشته دسترسی به اطلاعات امکان پذیر نیست یعنی چی

لایک نکن
تاپیکاتون هستن هنوز؟ میگم بعضی کاربرا نوشته دسترسی به اطلاعات امکان پذیر نیست یعنی چی

تاپیکام عنوانشون یادم نیس بهمین دلیل نمیتونم بفهمم هستن یان

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
با احترام شوهرتون هر کرمی زدن یا لیزری رفتن شما هم همونو برید بیشتر از اینم خودتونو وارسی نکنید

شوهرم سفیده با اجازتون😊

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

بایدچه رنگی باشه؟؟سرخ باشه یعنی تیرس؟؟

من تا هیفده سالگی از تیغ استفاده میکردم مثلا رونام خیلی سفید بود ولی بیکینی تیره شده بود سال بعدش رفتم لیزر چند درجه روشن تر شد 

سرخ نمیدونم منظورت چیه

ولی کامل کاااملم سفید نمیشه 

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "