2777
2789

سلام

بچه ها لطفا فقط بگین اگه جای من بودین چیکار میکردین.

من شوهرم وختی آشنا شدیم حدود چند ماهی بود که از دوست دخترش جدا شده بود و علتش این بود دوست پسر سابق دختره اومده بود ب شوهرم پیام داده بود ک من با اون دختره رابطه داشتمو و دختره فلانه خودتو بدبخت نکن،رابطشونم خیلی جدی بوده ولی همسرم بعد اون پیاما کلا بیخیال دختره میشه،و دختره هر چی قسم و التماس همسرم باور نمیکنه و تموم میشه

الن از اون قضیه بیشتر از پنج سالی میگذره و دوسته دوست پسر دختره اتفاقی سوهرمو میبینه و کلا قضیه رو میگه ک اینا اصلن هیچ رابطه ای نداشتن و اصن دختره کلا اونطوری نبوده ....خلاصه اینکه آه دختره دوس پسر سابقشو گرفته و پسره کلا ورشکسته شده و الن فراریه ..

همه اینا بکنار شوهرم از وختی فهمیده اصن یجوریه،همش تو خودشه،من چیکار کنم حالا

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک نمیکنم بعداز5سال بازم بهش فک کنه

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

فک نکنم بهش فک کنه

اگه فک نمیکرد ک اصلن در موردش نمیگفت

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...

امان از عشقی که هنوز ته دل آدم سوسو میزنه...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
فک نمیکنم بعداز5سال بازم بهش فک کنه

میکنه اگه نمیکرد اصن حرفشو باز نمیکرد و اینطوری تو‌ خودش نبود