2777
2789
عنوان

حاملم شوهرم اذیتم میکنه

462 بازدید | 30 پست

من شرایط سختی دارم هی نمیتونم خونرو تمیز کنم خودش و پسرمم ماشالا تمیز کاری نمیکنن هیچ بدتر گند میزنن هر روز منم بعضی وقتا صبحا خونرو تمیز میکنم بعضی وقتام شبا شوهرمم هی تند تند مهمون میاره خونه با مهمون مشکلی ندارم ولی همشون سرزده میان یهو زنگ میزنه خونرو تمیز کن مهمون اومد ده دیقه ای تمیز کنم جارو کنم ظرف بشورم چای بذارم پدرم در میاد امروز از صبح دوبار گفتع مهمون دارم اماده باش هیچکدوم نیومدن منم با این شکم بدو بدو میکنم دل درد میگیرم

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم الکی خودتوبزن به درد

الکی نسیت بابا الان درد دارم خونه نیست ببینه پسرمو برده دکتر زنگ زد مهمون داریم بدو سریعع تمیز کاری کردم زنگ زد گف نمیان هم استرس هم بدو بدو دل درد شدن

وای شایدالکی میگه که پاشی خونه روتمیزکنی

نمیذارم خیلی شلوغ بشه که ولی در حد مهمون هم نمیتونم خونرو نگه دارم 

وا خب یکم از شوهرت کار بکش بهش بگو شبا خونه رو تمیز کنه بعنی چی میریزه بهم برای زن حامله چه بی درک

اصلاااا کار خونه نمیکنه هیچی بلد نیست فقط صبح جمعه صبحونه درست میکنه😂😂

الکی نسیت بابا الان درد دارم خونه نیست ببینه پسرمو برده دکتر زنگ زد مهمون داریم بدو سریعع تمیز کاری ...

حالاکه واقعادردداری یکم الکی شلوغش کن یکم بترسه انقداذیت نکنه

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

عزیزم تو نیاز به استراحت داری بگو مهمون قبول نکنه

گفتم بهش خودشم میگه دوستامن من میرم خونشون نمیشه یهو میان اینجا من نیارم خونه وگرنه خودمم نمیخام اذیت شی 

اصلاااا کار خونه نمیکنه هیچی بلد نیست فقط صبح جمعه صبحونه درست میکنه😂😂

بلد میشه تو بشین دستتو بذار رو شکمت بهش بگو چطور انجام بده ،انقدر خودتو اذیت نکن خدای نکرده بلایی سر خودت یا بچت نیاد