2777
2789
عنوان

حاملم شوهرم اذیتم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 30 پست
الکی نسیت بابا الان درد دارم خونه نیست ببینه پسرمو برده دکتر زنگ زد مهمون داریم بدو سریعع تمیز کاری ...

شوهرت چه بی درک و فهمه 

ول کن بابا مقصر خودتی گوش میدی بدو بدو تمیز میکنی 

یعنی مهمون نمیدونه شرایط تورو هرکسم بیاد باید خودش تمیز کنه و کمکت کنه بیخود میکنن خودشون و مهمون حساب میکنن خونه زن باردار

دختر ناز مامان💖🍼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم بهش خودشم میگه دوستامن من میرم خونشون نمیشه یهو میان اینجا من نیارم خونه وگرنه خودمم نمیخام اذی ...

ببخشید باسن شوهرت قرار نداره؟😂خب این مدتی که تو حامله ای نره خونه دوستاش که مجبور شه اونارو هم دعوت کنه

بلد میشه تو بشین دستتو بذار رو شکمت بهش بگو چطور انجام بده ،انقدر خودتو اذیت نکن خدای نکرده بلایی سر ...

خونه مامانش طبقه پایینومونه میگم چی میشه یه سینی چای از اونجا بگیری من اذیت نشم میگه نمیشه اونا منو میبرن خونه خودشون نه خونه باباشون،یکبار ظرفارو دادم بشوره یه لیوان و بشقاب شکست قابلمه هم گذاشته بود تو ابچکون افتاد رو سرش سرش خون اومد اصلا پشیمون شدم

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

گفتم بهش خودشم میگه دوستامن من میرم خونشون نمیشه یهو میان اینجا من نیارم خونه وگرنه خودمم نمیخام اذی ...

دوستاشو نیاره خونه بیرون مهمون کنه رستورانی غذا خوری جایی 

چطور دلش میاد تورو اذیت می‌کنه به جای اینکه کمکت بده 

خیلی خودت و بی ارزش کردی پیشش گوش نکن بهش هیچی نمیشه 

دختر ناز مامان💖🍼

خونه مامانش طبقه پایینومونه میگم چی میشه یه سینی چای از اونجا بگیری من اذیت نشم میگه نمیشه اونا منو ...

😐 وای مگه مجبوره اصلا 

مامانش اصلا کمکت نمیکنه؟

دختر ناز مامان💖🍼

دوستاشو نیاره خونه بیرون مهمون کنه رستورانی غذا خوری جایی چطور دلش میاد تورو اذیت می‌کنه به جای اینک ...

منم همین طور فکر میکنم اصلا پیش کسی شرمندش نکردم یهو زنگ زده ده نفر شام بذار پنج نفر صبحونه اماده کن همشو انجام دادم به عالیترین شکل ممکن من از مهمون بدم نمیاد ولی الان اذیت میشم اون انگار متوجه نیست

خونه مامانش طبقه پایینومونه میگم چی میشه یه سینی چای از اونجا بگیری من اذیت نشم میگه نمیشه اونا منو ...

خب دوبار خراب کاری میکنه دفعه سوم یاد میگیره ،بذار یکم کمکت باشه ،بهشم بگو نره خونه دوستاش میخواد ببینتشون بیرون ببینه که مجبور نشه بیاره خونه 

ببخشید باسن شوهرت قرار نداره؟😂خب این مدتی که تو حامله ای نره خونه دوستاش که مجبور شه اونارو هم دعوت ...

من یکی دوبار شوهرم با دوستش رفت بیرون تازه مهمون دوستش بود 

دعوا کردم باهاش دیگ نزاشتم بره دیشب با شوخی می‌گفت بهار برم شمالی جایی با دوستم 

از حرف زدنش پشیمونش کردم گفتم تو برو منم درجا دوس پسر میارم خونه جونت و درمیارم

ترسید گفت شوخی کردم

دختر ناز مامان💖🍼

😐 وای مگه مجبوره اصلا مامانش اصلا کمکت نمیکنه؟

نه باهاش حرف نمیزنم سر حاملگی قبلیم وضعم از الانممم بدتر بود تهوع و استفراغکشته بودتم مادرش بهش غذا نمیداد هیچ میگفت برو دعوا بگیر تو خونت یعنی چی غذا درست نمیکنه 

منم همین طور فکر میکنم اصلا پیش کسی شرمندش نکردم یهو زنگ زده ده نفر شام بذار پنج نفر صبحونه اماده کن ...

خیلی حوصله داری بخدا 

من بزور واسه شوهرمم میپزم

دختر ناز مامان💖🍼

من یکی دوبار شوهرم با دوستش رفت بیرون تازه مهمون دوستش بود دعوا کردم باهاش دیگ نزاشتم بره دیشب با شو ...

افرین نه من از اول عادت دادم دیگه درست نمیشه پدرم درمیاد

افرین نه من از اول عادت دادم دیگه درست نمیشه پدرم درمیاد

اره خودت بهش رو دادی 

ولی میتونی کمش کنی رفت و امدشو 

کم کم قطعش کنی اینجوری نمیشه بعد با نوزاد هم میخواد اذیتت کنه؟ چطور به نوزادت برسی چطور مهمون راه بندازی

دختر ناز مامان💖🍼

من یکی دوبار شوهرم با دوستش رفت بیرون تازه مهمون دوستش بود دعوا کردم باهاش دیگ نزاشتم بره دیشب با شو ...

من فکر میکنم این خانم از دردش و اینکه اذیته واضح به شوه ش نمیگه اونم که نمیفهمه حالیش نیست فکر میکنه خانمش داره فیلم بازی میکنه تازه نمیذاره کار خونه هم کمک کنه میگه ضرر میرسونه بدتر