الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بلد میشه تو بشین دستتو بذار رو شکمت بهش بگو چطور انجام بده ،انقدر خودتو اذیت نکن خدای نکرده بلایی سر ...
خونه مامانش طبقه پایینومونه میگم چی میشه یه سینی چای از اونجا بگیری من اذیت نشم میگه نمیشه اونا منو میبرن خونه خودشون نه خونه باباشون،یکبار ظرفارو دادم بشوره یه لیوان و بشقاب شکست قابلمه هم گذاشته بود تو ابچکون افتاد رو سرش سرش خون اومد اصلا پشیمون شدم
گویند که عشاق جهان عقل ندارند یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر
دوستاشو نیاره خونه بیرون مهمون کنه رستورانی غذا خوری جایی چطور دلش میاد تورو اذیت میکنه به جای اینک ...
منم همین طور فکر میکنم اصلا پیش کسی شرمندش نکردم یهو زنگ زده ده نفر شام بذار پنج نفر صبحونه اماده کن همشو انجام دادم به عالیترین شکل ممکن من از مهمون بدم نمیاد ولی الان اذیت میشم اون انگار متوجه نیست
نه باهاش حرف نمیزنم سر حاملگی قبلیم وضعم از الانممم بدتر بود تهوع و استفراغکشته بودتم مادرش بهش غذا نمیداد هیچ میگفت برو دعوا بگیر تو خونت یعنی چی غذا درست نمیکنه
من یکی دوبار شوهرم با دوستش رفت بیرون تازه مهمون دوستش بود دعوا کردم باهاش دیگ نزاشتم بره دیشب با شو ...
من فکر میکنم این خانم از دردش و اینکه اذیته واضح به شوه ش نمیگه اونم که نمیفهمه حالیش نیست فکر میکنه خانمش داره فیلم بازی میکنه تازه نمیذاره کار خونه هم کمک کنه میگه ضرر میرسونه بدتر