2777
2789

بچها من یکی از دوستام با یه اقایی اشنا شد 

۶ ماه من شاهد رابطشون بودم اینقدر بهم دل دادن و مشکلی نداشتن من گفتم اینا حتما ازدواج میکنن حتی پسره باخانواده دختره صحبت کرد(من نمیدونم کسی ک دروغ میگ چرا تااین حد باید پیش بره)

بعد از چندماه کم کم دست این اقا رو شد که چههه دروغایی گفته از تاریخ تولدی ک گفته بزرگتر بود،گفته بوددانشجو دکتراس ولی لیسانش بود،زن و بچهههه داشت،۴۲ ساااالش بود ولی باعمل خوب مونده بود حتی من حدس میزنم بادوستم رابطه جنسیم داشتن چون دختره خیلی ناراحته این روزا از دوتاشهرمتفاوت بودن،مرده میخواد زنشو طلاق بده دوستمو بگیره من بهش مشاوره دادم ک اصلا قبول نکنه حالا فعلا بلاکش کرده خلاصه خیلی مراقب باشید دخترا به هرکسی اعتماد نکنین تو دیت اول شناسنامشو چک کنین🤣 خیلی حواستون به خودتون باشه ماچ بهتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چی بگم که دوستم تا متوجه میشد یارو متاهل هست تازه بیشتر خوشش میومد

الان از خودم بدم میاد که با همچین دختری هم سفره بودم 

بهش چیزی هم میگفتم سریع میگفت اگر زنش خوب بود سمت بقیه نمیرفت

مردم چ زندگیایی دارن 🫠🫠🫤🫤

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

من چی بگم که دوستم تا متوجه میشد یارو متاهل هست تازه بیشتر خوشش میومدالان از خودم بدم میاد که با همچ ...

چقد چندش آور 🥴🥴🥴

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

من چی بگم که دوستم تا متوجه میشد یارو متاهل هست تازه بیشتر خوشش میومدالان از خودم بدم میاد که با همچ ...

من شاهد بودم اینا اینقدر کار بلدن دختره توانایی نه گفتن نداره خیلی دل میدن اونام زبونشون خیلی چرب و نرمه

خیلی دوستم ۲۰ سالشه مرده ۴۲

ماای گااااد 

حالا ادامشو بگمممم 

زن مرده زنگش زده اونجا فهمیده ک طرف متاهله بازم انکار میکرده ک جدا شدیم ازدواج زوری بوده بچمون دوسالشه 

حالاااا فهمیده جدا نشدن بچش ۱۵ سااالشه زنه ب دوستم گفته بود این مرد برا من میمیره داره گولت میزنه ازت پول بگیره😂🤢

حالا ادامشو بگمممم زن مرده زنگش زده اونجا فهمیده ک طرف متاهله بازم انگار میکرده ک جدا شدیم ازدواج زو ...

براش میمیره 🤕

بعد رابطه جنسی هم داشته🤒

اوکی