2777
2789
میتونی برگردی ؟

به خاطر اینکه هنوز هم حقوقش کمه زیاد دوست ندارم برگردم ولی چون به پولش نیاز دارم شاید اگر امکانش باشه برگردم. ولی فقط به خاطر مساله مالی 

شما اگر اوضاع مالیت خوبه و به حقوق شما  تو زندگی نیاز نیست ، ممکنه پشیمون نشی و خوشحال تر باشی . 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه دیگه.من معلم آموزشگاهم حقوقمم به نسبت کمه ولی خیلی خوشحالم🤭🥴برام دعا کن آیلتس قبول بشم .می‌خو ...

درآمد آموزشگاه چطوره به نظرتون؟

منظورم تاسیس آموزشگاه هست ، شما حاضری درصدی با کسی که آموزشگاه داره کار کنی؟ مثلا به جای حقوق ثابت بهت بگه نصف شهریه زبان اموزها برای شما