2777
2789
عنوان

چله برای ازدواج

64 بازدید | 7 پست

سلام کسی هست چله حق شناس رو انجام داده باشه ازدواج کرده باشه ؟ هرکسی اعتقاد نداره لطفاً پیام نذاره . 

لطفاً مراحل انجامش رو کامل بنویسید مرسی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه برگشت معشوق من چلشوگرفتم طرفم برگشت

بااینکه من اصلا اداب چلرو خوب انجام ندادم حتی فکرکنم کمتر از ۱۲روز حاجت رواشدم ولی چون شدید مطمعن بودم امام حسین برا حاجت روایی کمکم میکنه تهش حاجت رواشدم

پس اگ افتاد ب دلت چلشو بگیری بدون شک چله حق شناس روبگیر

اصلا موقع خوندن ایناشم ناامیدی ب دلت راه نداده

اینجوری درصد حاجت رواییت بالاست

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

خیلیم عالی چند بار خوندید ؟ شریطش چیه ؟ خیلی خستم همه هم سن هام ازدواج کردند من موندم

از سایت شرف آنلاین بود فکرکنم 

نوشته سوره احزاب بخت گشایی فوری رو پوست آهو نوشتن آدرس فروشگاهش هم سمت مشهد بود ولی من تهرانم آنلاین سفارش دادم تقریبا یه هفته ای دستم رسید خودشون نوشتن ادابش هم رعایت میکنن مثلا وضو داشته باشن و جتما پوست آهو باشه و ساعت سعد نوشته شده باشه 

من مثلا تابستون اون سال خریدم زمستون همون سال با همسرم آشنا شدم و چندماه بعدش عقد کردم 

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

از سایت شرف آنلاین بود فکرکنم نوشته سوره احزاب بخت گشایی فوری رو پوست آهو نوشتن آدرس فروشگاهش هم سمت ...

😐😐☹️ حتما خیلی گرون هست خوندن خود آیه نمیشه ؟خوشبخت باشی

😐😐☹️ حتما خیلی گرون هست خوندن خود آیه نمیشه ؟خوشبخت باشی

ممنون عزیزم 

الان سایتشون نگاه کردم با تخفیف زده ۳۰۹ تومن 

خوندن سوره هم میخوای امتحان کن انشالا جواب بده اما من شنیدم خوندن سوره طه به آب خوبه بعد اون آب رو رفتی حموم تموم شد حمومت آخرسر به خودت بریز از سر به پایین

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋