2777
2789
عنوان

اومدم کافه

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی منم روبه روتون هستم

من تک و تنهام اونا میزگرد دارن زبادن انگار حواسشون به من نیس  می خواستم فک نکنن منم با دخترا اومدم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
ای کاش نمیرفتید تاثیرات منفی این کار شما خیلی بیشتر از تاثیرات مثبتشه

مادر دوست دخترم به اعتماد ما دخترش رو فرستاده لازم نیس بدونم بچه ام کجا می ره  همشون دارن در مورد عشق حرف می زنن

به بچه هاتون فضا بدینتا آخر عمر که نمیتونین کنترلشون کنین

حداقل این یه بار باید می دونستم دخترم کجا می ره چه جمعی می ره  آخه میگه کار فرهنگی و نقد کتابه

مادر دوست دخترم به اعتماد ما دخترش رو فرستاده لازم نیس بدونم بچه ام کجا می ره همشون دارن در مورد عش ...

دختر شماست 

من قبل اینکه سوال بپرسم هم بهتون گفتم جسارت نباشه 

هر کس اختیار فرزند خودش رو داره 

هر طور که مایلید باشین 🙏🏻

من هیجده سالم که شد سفر تنهایی هم رفتم 😂چقدر مامان من اوپن ماینده و من همیشه به بنده خدا میگم کنترل ...

کجا رفتی ؟   من خودم از ۱۸ سالگی تنهایی سفر می کردم دانشجو بودم ولی الان خیلی شرایط فرق کرده

نه عزیز

خب برو برراش یه چی سفارش بده

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

پاشو یه دقیقه صداش بزن یا برو پیش مسیول اونجا یه چیزی سفارش بده خجالت ندارع که عجبا

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

دختر شماست من قبل اینکه سوال بپرسم هم بهتون گفتم جسارت نباشه هر کس اختیار فرزند خودش رو داره هر طور ...

خب می خواستم مطمعن بشم واقعا راست میگه