2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمی‌دونم واقعا یهویی حالم گرفته شده...ترم یکی امپس فردا اولین امتحانمونهخوندم اما مرور نکردمو حس میک ...

تا پس فردا کلی وقت هست یه مرور بگن 

کلا درس میخونی تیکه های مهمشو هایلایت کن موقع مرور کردن اونارو بخون لازم نیست کل کتابو مرور کنی

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

اصلا سخت نگیر میگذره 

نمیخوام ناامیدت کنم ولی با کارشناسی ارشد شهرسازی الان یه ارایشگر موفقم سعی کن از همین ترم اول دنبال یه شغل ازادم بری 

ترم اول رفتم سالن زدم 

الان بعد از سالها دوستای دوران دانشجوییم تازه میان از من کار یاد بگیرن و چقدررررر من از اونا جلوترم

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 
اصلا سخت نگیر میگذره نمیخوام ناامیدت کنم ولی با کارشناسی ارشد شهرسازی الان یه ارایشگر موفقم سعی کن ا ...

من دانشجوی پزشکیم

بعد کلاسا خیلی خسته میشم فقط میخوابم

از طرفی فقط یه تابستون بیکاریم

فکرنکنم بتونم برم دنبال کار دیگه ای🥲

من دانشجوی پزشکیمبعد کلاسا خیلی خسته میشم فقط میخوابماز طرفی فقط یه تابستون بیکاریمفکرنکنم بتونم برم ...

خب دیگه ماشالله بهت پزشکی عاااالیه نیاز نیست به فکر کار دیگه ای باشی با قدرت پیش برو و اینده قشنگی بساز می ارزه به سختی و خستگیاش