2777
2789
عنوان

فیلم ترکی

41 بازدید | 9 پست

میگم شما از چیه این فیلم ترکیا خوشتون میاد؟ اصلا نه هیجانی داره ،نه داستان خاصی داره .هیچکدوم بچه آقا ننشون نیستن! عشقای چسکی، اصلا معنی ازدواجو به مسخره میگیرن! بعد جالبیش اینکه حداقل یه سال حداقل لفتش میدن، شمام هر روز میبینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا سنم کمتر بود میدیدم خیلیم خوشم میومد کاراسودا،عشق اجاره ای،پرنده مهاجر،نبرد گلها،سیب ممنوعه،غنچه های زخمی،گوزل یا همون از هم پاشیده،اینا رو کامل دیدم قشنگ بود اون زمان

میدونی دست خودم نیست دیگه از بس دیدم نمیتونم دیگه نبینمهمشون نه ولی بعضیاشون خیلی قشنگن ژانر کمدی عا ...

چیه عاشقانشون قشنگه؟ زنه شوهر داره، بعد با اکسش قرار میزاره. چون دختره جواب رد میده ، میره سراغ یکی دیگه ، از این بچه دارم میشه ، دوباره فیله جفتشون یا. هندستون میکنه . زندگی چند نفرو بهم میریزن تا بهم برسن! خب این عشقه؟ دو سه تا بچه اون وسط بلا تکلیف میمونن ، که آقا ننشون کیه! 

این فیلما واقعا بطرز فجیعی مزخرفن

چیه عاشقانشون قشنگه؟ زنه شوهر داره، بعد با اکسش قرار میزاره. چون دختره جواب رد میده ، میره سراغ یکی ...

عزززززززیزم دقت کن گفتم کمدی عاشقانهه با همن 

بیشتر جنبه کمدی و طنز دارن  

همشون لجنزار خیانت ک نیستن