2777
2789
عنوان

اصرار میکنن ک این خواستگارو قبول کن😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 41 پست
عزیزم ولی اینکه تو روستا زندگی میکنم چی؟ ما دوتا خونه های دیگمون توی شهر هستش پدرم بخاطر مادرش توی ر ...

مگه پدرت تک پسره؟

ن اصلاااا

عزیزم اصالت مهمه ن روستایی و شهری بودن طرفین

این افکارو بریز دور

مگه برای تدریس بعدا نمیتونی بری شهر درس بدی؟

اونجا ۴ نفر می بیننت و موقعیت های بهتری برات پیش میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه پدرت تک پسره؟ن اصلااااعزیزم اصالت مهمه ن روستایی و شهری بودن طرفیناین افکارو بریز دورمگه برای تد ...

نه عزیزم پدرم پسر بزرگه هستش

بله اصلا یه شهر صنعتی قراره باشه محل خدمتم ک اکثرا شرکت نفتی هستن شهر خودمون قرار نیست تدریس کنم

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
نه عزیزم پدرم پسر بزرگه هستشبله اصلا یه شهر صنعتی قراره باشه محل خدمتم ک اکثرا شرکت نفتی هستن شهر خو ...

خیلیییم عالی

فکرشو بکن ی شرکت نفتی ازت خواستگاری کنه

اشتباه من و امثال منو نکن

بخدا پول همه چیه تو زندگی وقتی نباشه عشق و عاشقیم ب مرور کمرنگ میشه

ب فکر خودت و آینده ی بچه هات باش،احساسی و ب حرف این و اون تصمیم نگیر

مادربزرگا فکر می کنن خواستگار معلم داشتن خیلی چیز شاخیه

خیلیییم عالیفکرشو بکن ی شرکت نفتی ازت خواستگاری کنهاشتباه من و امثال منو نکنبخدا پول همه چیه تو زندگ ...

آخ دورت بگردم که اینقدر خواهرانه راهنماییم کردی عزیزدل من❤ممنونم ازت

اگر نیومد چی؟ من مقطع ابتدایی هستم اخه شما خودتون معلم هستین

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
آخ دورت بگردم که اینقدر خواهرانه راهنماییم کردی عزیزدل من❤ممنونم ازتاگر نیومد چی؟ من مقطع ابتدایی هس ...

عزیزمی🫂💚

ببین عزیزم تو الان تو روستا هستی و ب دید اونا ۱۹ سالگی یعنی سه چهار سال از سن ازدواج ی دختر رد شده،شایدم بیشتر

ولی تو خودت ک تحصیل کرده ای،چرا میگی اگه نیومد چی؟

همین ک از اونجا بری چون طرز فکرت عوض میشه ب طبع موقعیت های بهتریم واست پیش میاد

پس خودت و ذهنتو محدود ب اونجا و آدماش نکن 

حتی اگر نیومد،ب واسطه ی شغلت و خانواده ی موجهت بازم خواستگار معلم خواهی داشت

پس الان چیزیو از دست نمیدی ک بعدا حسرتشو بخوری

خب ابتدایی باشی،اتفاقا ابتدایی از متوسطه سخت تره چون از پایه باید بچه هارو خوب بار آورد

ن عزیزم من معلم نیستم تو خونه تدریس می کنم

عزیزمی🫂💚ببین عزیزم تو الان تو روستا هستی و ب دید اونا ۱۹ سالگی یعنی سه چهار سال از سن ازدواج ی دخت ...

قربونت برم من 

نه اتفاقا زیاد ازدواج تو سن پایین اینجا مرسوم نیست

🥺❤مرسیییی از راهنمایی هات اجی گلم امیدوارم مسیر ایندت پر فروغ و سبز باشه و خوشبختی کنج خونتون بشینه

قربونت برم من نه اتفاقا زیاد ازدواج تو سن پایین اینجا مرسوم نیست🥺❤مرسیییی از راهنمایی هات اجی گلم ا ...

فدات خواهر گلم

مرررسی بابت دعای قشنگت😭🫂💚

امیدوارم بهترررین ها در انتظارت باشه عزیزم و خوشبخت ترین باشی🌹🌹

فدات خواهر گلممرررسی بابت دعای قشنگت😭🫂💚امیدوارم بهترررین ها در انتظارت باشه عزیزم و خوشبخت ترین ب ...

الهی امین همچنین تو مهربون ترینم❤

آره عزیزم سه سال سابقه دارم منم دانشگاه فرهنگیان بودم

تاثیری نداشت روی خواستگار هاتون