2777
2789
عنوان

اصرار میکنن ک این خواستگارو قبول کن😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 41 پست
خیلیا هستن که اول خاستگارشون پولدار بوده بعد دو سه سال زندگی ورشکست شده و به فلاکت رسیدنخیلیام بوده ...

حقیقتا نمیدونم حتی خواسته ی دلم چیه اخه من حتی یه بار هم باهاش صحبت نکردم 

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
خیلیی سنت کمه 😐 هیچوقت قبول نمیکنم جات باشم، منم هم مامانم هم بابام فرهنگین وضع مالیمونم خیلی خوبه ...

ممنونم بابت راهنماییت عزیزم

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیا هستن که اول خاستگارشون پولدار بوده بعد دو سه سال زندگی ورشکست شده و به فلاکت رسیدنخیلیام بوده ...

معلم فرق داره

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

ببین ب خودت رجوع کنولی ب نظر من با توجه ب اینکه قراره معلم بشی و وضع پدرت بد نیست خواستگارای خیلی به ...

عزیزم ولی اینکه تو روستا زندگی میکنم چی؟ ما دوتا خونه های دیگمون توی شهر هستش پدرم بخاطر مادرش توی روستا موند چون مادر بزرگم بیمار هستن هوای شهر الوده اس این ممکنه تاثیر منفی بذاره ک بگن روستاییه؟ 

آره منم موندم منتها سن من بیشتر از شما هست

چرا خواستگار هایی ک وضع مالیشون بهتر بود رو قبول نکردین

حقوقش خیلی کمه

خب میدونم حقوق معلم کمه ولی خیلیاشون بعدا میتونن کارای دیگه بکنن من دیدم تدریس خصوصی میکنن یا مغازه میزنن بعد از ظهر میرن مغاز ... میشه حقوقشون رو بیشترم کنن 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

از نظر ظاهر، خانواده سطح ادب مناسب نبودند :/

عزیزم 

خودت چی شاغلی؟ 

خب میدونم حقوق معلم کمه ولی خیلیاشون بعدا میتونن کارای دیگه بکنن من دیدم تدریس خصوصی میکنن یا مغازه ...

اهان اره پدر خودمم الان ک بازنشسته شده شغل دوم داره