سلاممم خانوما دوستم چند روز دیگه تولدشه شدیداً اهل کتاب خوندنه و تازگی ها پدرش رو از دست داده میخوام براش یه کتاب بخرم که حالش بهتر بشه یا کلا یه کتاب قشنگ
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کتابخانه نیمه شب خیلی کمک کنندسا ۱۳۴بارم چاپ شده و خلاصه محبوبه
@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹
کتاب بادام راجب یه پسریه که یه قسمت از مغزش از حین تولد به نام آمیگدال مشکل داره ( که بادومی شکله) نمیتونه احساسات خودش رو نشون بده و احساسات دیگران رو درک کنه
درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹