2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز بهترین تست بارداری پریوده ووبد ترین موردی که موجب نازایی میشه استرس چرا به خودت استرس میدی بزار موعد پریودی بگذره اونوقت از مایش بده اگر پریود نشدی

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

سعی کن تو همین نی نی سایت ببین خانهای که چند ساله منتظرن بیشترشون میگن وقتی بیخیال شدیم باردار شدیم اگر بچه میخوای بیخیال باش

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
چیکار کنم واقعا دست خودم نیست

اون ماه باردار نبودی؟

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
خدایا چقدر دلم گرفته...خوشبحالتون

شما باردار نشدی اون‌ماه؟

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
اون ماه باردار نبودی؟

سلام عزیزم نه دقیقا روز موعدم پریود شدم ولی این ماه الان ۸روزه تاخیر دارم.روز ۴ و ۵ بی بی چکم مثبت شد.روز ۶ رفتم آزمایش یک دهم بود.نمیدونم چم شده

سلام عزیزم نه دقیقا روز موعدم پریود شدم ولی این ماه الان ۸روزه تاخیر دارم.روز ۴ و ۵ بی بی چکم مثبت ش ...

یک دهم یعنی چی؟ 

زیر ۱۰ یعنی منفی  

نگران نباش عزیزم انشالله هرچی صلاحت باشه همون میشه.. منم خیلی منتظرم امروز ۲۳ پریود بی بی گذاشتم منفی شد کلی گریه کردم خسته شدم از بی بی منفی. توکل بر خدا