2777
2789
عنوان

🌷زیارت آل یاسین جهت حاجت روایی🌷

37527 بازدید | 614 پست

سلام دوستان

مرحوم آیت الله بهجت فرمودن: چه قدر حضرت [امام زمان (علیه السلام)] مهربان است به کسانی که اسمش را می برند و صدایش می زنند و از او استغاثه می کنند؛ از پدر و مادر هم به آنها مهربان تر است!

تو این تاپیک قرار هست دور هم جمع بشیم و برای برآورده شدن حاجاتمون به حضرت مهدی(عج الله تعالی فرجه شریف) متوسل بشیم. چهل و یک روز بهشون سلام بدیم و از ایشون که در زمان ما واسطه فیض الهی هستن بخواهیم که ما رو دعا کنن

🌷شروع ختم: چهارشنبه ١٥ آذر 

مصادف با ولادت حضرت محمد(صلی الله علیه و آله و سلم) و امام جعفر صادق(علیه السلام)

پایان ختم: دوشنبه 25 دی

🌷مدت ختم به جای چهل روز، ۴١ روز هست؛ چون روز اول همگی یعنی چهل نفر فقط برای سلامتی و ظهور امام زمان دعا می کنیم.

🌷روز اول *** دعای فرج+زیارت آل یاسین***

و چهل روز بعد **زیارت آل یاسین*** خونده میشه.

مرحوم آیت الله بهجت فرمودن: افسوس که همه برای برآورده شدن حاجت شخصی خود به مسجد جمکران می روند، و نمی دانند که خود آن حضرت چه التماس دعایی از آنها دارد که برای تعجیل فَرَج او دعا کنند!

دوستان هر کی مایل بود میتونه واسه سلامتی امام زمان هم هر روز صدقه بگذاره هر چند مبلغش خیلی کم باشه. صدقه دادن جزو ختم نیست اما انجام این کار ارادت و دوستی ما رو به اون حضرت نشان میده و مطمئن باشین از جانب ایشون بی پاسخ نمی مونه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

شروع ختم: از 15 آذر روز ولادت حضرت محمد(صلی الله و علیه و آله وسلم) 

پایان: 25 دی

🌷🌷🌷ختم زیارت آل یاسین:

1- روز اول به نیت سلامتی و ظهور امام زمان

2- گل گلی75

3- تنها

4- راحیل 

5- سوری

6- دختر تنهای پاییزی

7- مریم خاله ی هیولا

8-  73

9- سها89(به نیت ازدواج یکی از عزیزانشون) 

10- سوگلی

11- ayhayat

12- esther

13- ماهانا

14- هلیاااا

15- مامان نگار

16- بروجردم

17- سارا 21

18-

19-

20-

21-

22- مو نارنجی 

23- شیرین گلی

24-

25-

26-

27-

28-

29-

30-

31-

32-

33-

34-

35-

36-

37-

38-

39-

40-

41-

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخونم گلم‌ من هستم اسممو به نیت بچه دارشدنم بزاره تو لیست. ان شاالله خودتم دامنت سبز بشه و حاجت روا بشی دوستم.

فقط یه لطفی کن روز چهاشنبه صبح همین پستمو ریپلای کن  که بهم یاداوری بشه و بیام لیست رو ببینم و کپی کنم و هر روز واسه حاجت روایی بچه ها بخونم..

التماس دعا

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
من که خسته شدم از بس ختم بر داشتم 

خسته نشو گلم

خدا بواسطه همین دعاهات کلی بلا رو ازت دور میکنه یا چیز دیگه ای بهت میده

دعا دل ما رو زنده نگه میداره, واسه دل خودت بخون نه صرفا واسه حاجت

میخونم گلم‌ من هستم اسممو به نیت بچه دارشدنم بزاره تو لیست. ان شاالله خودتم دامنت سبز بشه و حاجت روا ...

ممنون از دعای خیرت عزیزم اما من مجردم, کوووو تا نی نی 😁😉😄

لیست تکمیل شد ریپلایتون میکنم

میخونم گلم‌ من هستم اسممو به نیت بچه دارشدنم بزاره تو لیست. ان شاالله خودتم دامنت سبز بشه و حاجت روا ...

18- فریماه(به نیت فرزند دار شدن) 

منم دعا کنیاااااا محتاجم به دعای خیر 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.