2777
2789
عنوان

تیک عصبی

135 بازدید | 20 پست

پسرم تیک داره دارو هم مصرف می‌کنه ولی تیکش همچنان هست چرا این کابوس تموم نمیشه دارم روانی میشم الان یک و نیم ماهه دارم اشک میریزم کسی بوده با وجود مصرف دارو بهتر نشه؟

خداوندا مراقبه پسرم باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیکش در چه حده عریزم من پسرم در حد پلک زدن تند تند بود خود به خود خوب شدولی وقتی خیلی تو گوشی میره د ...

تند تند پلک زدن چرخش گردن وشونه گاهی ابرو هاشو میده بالا  

خداوندا مراقبه پسرم باش
ممنونمن تو تاپیک هاتون دیدم مادربرزگ تون توده توی ران داشتند.بدخیم بود یا خوش خیم؟ الان خوبنعلایمش چ ...

متاسفانه بدخیمه فعلا تحت درمانه چن سالی بود یه کیست تو ران پایش بود بعد عید شروع به رشد واذیت کرده 

خداوندا مراقبه پسرم باش
متاسفانه بدخیمه فعلا تحت درمانه چن سالی بود یه کیست تو ران پایش بود بعد عید شروع به رشد واذیت کرده

ظاهر پاهاش چطوری بود؟ ینی توده قلمبه زده بود بیرون؟ یا چیزی مث گردو یا نارنگی زیر پوستش بود؟

سلام عزیزم تیک بچه شما بهتر شده؟ منم پسرم سه سالی هست درگیره، گاهی کمه گاهی زیاد ، دکترم نبردم از دارو میترسم شما کار خاصی کردین؟ 

خدایا مواظب پسرام باش 🙏 خوشبختی و عاقبت بخیریشون بزرگترین آرزوی منه🧿
سلام عزیزم تیک بچه شما بهتر شده؟ منم پسرم سه سالی هست درگیره، گاهی کمه گاهی زیاد ، دکترم نبردم از دا ...

سلام تیک پسر من خیلی کم شده من دارم دارو میدم بعد عید قطع میکنم

خداوندا مراقبه پسرم باش
سلام تیک پسر من خیلی کم شده من دارم دارو میدم بعد عید قطع میکنم

خداروخونه انشالله کلا قطع بشه تیکاش، پیش مغز و اعصاب بردین یا روانپزشک؟ چه مدت دارو مصرف کرد؟

خدایا مواظب پسرام باش 🙏 خوشبختی و عاقبت بخیریشون بزرگترین آرزوی منه🧿