2821
2789
عنوان

آبله مرغان در20سالگی

464 بازدید | 15 پست

سلام عزیزان، من سه روزه تب و بدن درد شدید دارم، صبح با دیدن دونه ها و جوش های روی بدنم سوپرایز شدم. یکمم خارش دارن. هنوز تازس و میگن که تا دو سه روز این روند ادامه داره. ممنون میشم تجربیاتتون رو واسه جای جوش ها که گودی نشن و ردشون نمونه چیکار کنم؟ صابونی پمادی محلولی جوش شیرینی چیزی خلاصه راهنماییم کنین لطفا نمیخوام جاشون بمونه دستکاری هم نمیکنم اگه خدا بخواد

خیلی ناراحتم بابتشون لطفا بهم بگین چیکار کنم راجب تغذیه تواین دوران هم بگین ممنون میشم

نخوارونشون و اینکه نزار بترکن

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چشم نمیخارم. اما خیلی حساسن ینی ممکنه بدون اینکه بدونم بترکن اخه چیکار کنم هنوز خیلی تازن یه روزه ظا ...

من روی ساق پام دوتا زده بود ترکیدن جاش سیاه شده خوب نمیشه🌚

امسال هم گرفتم ابله مرغون

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

دکتررفتی ؟؟سریع اول برو دمتر قرص و دارو میده بخور حتما نمیزاره زیادتربشن

پماد میده بزن رو ابله هات تاخشک بشن روزی دوبار تاسه بار اصلا نخارون 

منم درحال خوب شدنم😄تازه تازه داره خشک میشه ابله هام

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
من روی ساق پام دوتا زده بود ترکیدن جاش سیاه شده خوب نمیشه🌚امسال هم گرفتم ابله مرغون

چیکار کردی واسشون؟ کالامین اینا زدی؟ زود خوب شدی یا نه؟ توصورتتم مونده؟ 

دکتررفتی ؟؟سریع اول برو دمتر قرص و دارو میده بخور حتما نمیزاره زیادتربشنپماد میده بزن رو ابله هات تا ...

عزیزممم انشالا زود خوب شی

نه هنوز نرفتم خواهرمم گرفته بود از داروهای اون میخورم

یه محلول کالامین هست اونو میزنم روشون امروز صبح زدم

چیکار کردی واسشون؟ کالامین اینا زدی؟ زود خوب شدی یا نه؟ توصورتتم مونده؟

والا هیچکار

اصلا خارش هم نداشتن اونایی روی ساق پام بودن

یه پماد ضد خارش میزدم اسمشو یادم نیست خارشم زیاد پیشد میرفتم حمام

بعد خارش خوب شدن همشون

تو صورتم نه تا چند وقت پیش جاشون بود الان دیگه نیست

ولی روی دستام جاشون مونده با اینکه نترکوندم🫠

والا هیچکاراصلا خارش هم نداشتن اونایی روی ساق پام بودنیه پماد ضد خارش میزدم اسمشو یادم نیست خارشم زی ...

عزیزم مهم صورته 

انشالا اوناهم ب مرور میرن

چند روز درگیر بودین؟ 

عزیزممم انشالا زود خوب شینه هنوز نرفتم خواهرمم گرفته بود از داروهای اون میخورمیه محلول کالامین هست ا ...

اره بزن درروز دوبار 

خوبه بخور دکترم برو بدن دردت کم میشه من ک داشتم میمردم ازدرد بدن ازکروناهم بدتربود بدن دردش

انشالله بزودی خوب بشی❤️

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
عزیزم مهم صورته انشالا اوناهم ب مرور میرنچند روز درگیر بودین؟

یک هفته

از گرفتن تا خوب شدن

خفیف گرفتم

اره بزن درروز دوبار خوبه بخور دکترم برو بدن دردت کم میشه من ک داشتم میمردم ازدرد بدن ازکروناهم بدترب ...

قربونت برم منم شدیداا بدن دردم

میگن بعد 18سالگی بگیری بدتر میشه

مرسی مهربونم♥