2777
2789
عنوان

دوستان لطفن کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 27 پست
اگه انقدر شدید شده دکتر ببرش  نبات داغ براش اثر نداره  ترنجبین هم بهش بدی بد نیست

ترنجبین ندادم زیره نبات داغ نعناع و... هیچی دکتر زیاد بردم این اخری سونوگرافی کامل شکمی داد گفت مشکل خاصی نیست فقط غدد لنفاوی تورم کمی داره برااثر عفونت انتی بیوتیک داد مصرف کردم تاثیری نکرد اخه اگه علتش اینه چرا فقط شب اتفاق میفته؟!مثل کولیک خیلی نفخ داره وبعد دفع راحت میشه

ترنجبین ندادم زیره نبات داغ نعناع و... هیچی دکتر زیاد بردم این اخری سونوگرافی کامل شکمی داد گفت مشکل ...

پس همون یبوست داره  ببین بهش آپتامیل بده خوب میشه  

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شیر خشکی بگیرم از نوزادی چندبار عوض کردم اول نان معمولی بعد ببلاک ای ار بعد نان دوباره بعد نان اچ ...

دکتر من برای یبوست گفت بیومیل پلاس خوبه واقعانم شیر خوبیه

اخه شکمش درطول روز حداقل یکبار کار میکنه اصلن ببخشید مدفوع سفت نیست

خب یه بار که خوبه ولی اون یه بار هم نباید بچه اذیت بشه و گریه کنه به خاطر دفع 

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم