سلام من چندسال خواننده خاموش بودم الان بخاطردخترم عضو شدم دخترم نه ماهشه وشیرخشک نان اچ ا میخوره ازنوزادی بی قراری داشت ک الان روز معمولن ارومه ولی شبا یکساعت بعدخوابش باجیغ از خواب بیدار میشه وگریه شدید ببخشید اگه مدفوع کنه اروم میشه درغیراینصورت تا چندساعت این گریه ادامه داره تا خوابش ببره اولا تشخیص دکترا کولیک بو چندوقت خوب میشد دوباره شدت میگرفت اما الان نه ماههشه و دوباره شدت گرفته دلیلش چی میتونه باشه؟
دکتر زیاد بردمش انواع داروی ضد نفخ استفاده کردم اما بی فایده بود اگه دیر جواب دادم بخاطر دخترمه امشبم باجیغ بیدارشد هنوز نخوابیده دوستان اگه تجربه مشابه دارین لطفن کمکم کنید
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
چه شیر خشکی بگیرم از نوزادی چندبار عوض کردم اول نان معمولی بعد ببلاک ای ار بعد نان دوباره بعد نان اچ ا میترسم دوباره عوض کنم چون با نان معمولی بی قراری شدیدتر میشد وخس خس سینه هم داشت
اگه یبوست میشه بهش آپتامیل بده عزیزم فقط اینکه احتمالا غذاهای کمکی هم روی دل درد و مشکلاتش تاثیرداره
برای همین غذای کمکیش محدود کردم چندروزه فقط دو وعده سوپ با برنج وهویج وگوشت میدم اما تاثیر نداشت بخدا از ترس دلدردش هیچی بهش نمیدم نه تخم مرغ نه ماست نه بادوم دیگه خیلی کلافه شدم