2777
2789
عنوان

افسردگی

214 بازدید | 20 پست

سلام خانما

چندوقتیه احساس میکنم افسرده شدم

هیچ شوق ذوقی ندارم.مثلا برای خرید آشپزی هیچی.هیچ حسی ندارم.شکاکم.نگرانم.همش فکر میکنم الان خبر مرگ یکیومیارن من جلوترنقشه میکشم ک در این شرایط چیکارکنم هففف واقعاخسته شدم دلم میخوادبمیرم.چندشبه تاصبح بیدارم.روزاخواب.دوست دارم همیشه تنهاباشم.منزوی ام.از اجتماع میترسم.مثلا از برخوردشون.اعتمادبنفس هم ک صفر😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله متاسفانه افسردگی گرفتی ...

الان یه سرچ کنی علایم افسردگی خودت متوجه میشی ...

حتماااا حتمااا حتماااا برو پیش روانپزشک حتی اگه حوصله نداری خوابت میاد یا هرچی و حتما حتما دارویی که برات مینویسه رو استفاده کن مطمئن باش حالت خیلی بهتر میشه عزیزم ...

اصلنم از دارو خوردن نترس ، دارو بخوری ولی حالت بهتر باشه بهتر از اینه که همش گریه کنی استرس بکشی و اینا ...

💖خدا💖
بله متاسفانه افسردگی گرفتی ... الان یه سرچ کنی علایم افسردگی خودت متوجه میشی ... حتماااا حتمااا حت ...

اره گلم خعلی سرچ کردم کلا همه چیزش بامن یکی بود😢اره یادم رف بگم استرسی هم هستم.الکی گریه میکنم.میترسم شوهرم ازم دلسرد بشه.بااینکه عاشقومعشوق بودیم😍😢

اره گلم خعلی سرچ کردم کلا همه چیزش بامن یکی بود😢اره یادم رف بگم استرسی هم هستم.الکی گریه میکنم.میتر ...

من میفهممت عزیزم 

ولی حتما برو پیش روانپزشک حیفی بخدا خیلی جوونی

💖خدا💖
دلم میخواد باشگاه برم ولی حسی ندارم ب این موضوع.😢

حالا ی ماه برو امتحانش ضرر نداره ک مطمئن باش بهتر میشی

من ی مدت نه ب این شدت ولی علائم افسردگی داشتم پسرمو نوشتم باشگاه ی روز در میون میبرمش با مامانا اونجا حرف میزنم اومدنی میرم خرید حالم شکر خدا خیلی بهتره 

اگه کم خونی یا کمبود ویتامینم داری خیلی تو افسردگی تاثیر داره

افسردگی سرماخوردگی روحه نگران نباش فقط زیاد تلقین نکن

من میفهممت عزیزم  ولی حتما برو پیش روانپزشک حیفی بخدا خیلی جوونی

فدات عشخم

ولی هیچکی منو درک نمیکنه

میگن الکی اینجوری میکنی

یا اگ کاری انجام ندم میگن گشادی😢شرمنده ها

نمیفهمن ک من انگیزه ندارم

خدایاخودت

حالا ی ماه برو امتحانش ضرر نداره ک مطمئن باش بهتر میشی من ی مدت نه ب این شدت ولی علائم افسردگی داشت ...

ایشالا ک بتونم برم

متاسفانه هم کمخونم هم کمبود ویتامینDدارم

ی ماهه ترکشون کردم

خسته شدم😢

فدات عشخم ولی هیچکی منو درک نمیکنه میگن الکی اینجوری میکنی یا اگ کاری انجام ندم میگن گشادی😢شرمند ...

فقط و فقط تلقین مثبت این خودت هستی ک میتونی شرایطتت رو تغییر بدی، بخواه چون حتما میشه بنظر من روی بیار به داروهای گیاهی اسطوخودوس بادرنجوریه بهار نارنج گل گاو زبون سنبل طیب از هر کدوم ی قاشق چایی خوری دم کن تا چهل شب بخور اگه تهرانی پیش طبیب سنتی برو من هزار برابر از تو بدتر بودم