2777
2789

سلام بچها من چندماهه یه مشکلی برای منوشوهرم پیش اومده من باهمسرم۶ساله ازدواج کردم.شوهر من توی کار ملک وبساز بفروشه.پولمون از پارو میرفت بالا.جوری که همین شوهرخواهرم و خواهرم مدام از ما پول میگرفتن شغل شوهرش هم کارگری بود.این خواهرمم هی پول شوهرمو میزد تو سرشوهرش

الان جوری شده شوهرمن کارش کساد شده و به مشکل خورده که یه میلیون برامون ارزش دار شده.بعد شغل شوهر اون عوض شد رفت یه جایی که حقوقش بدنیس.درحد۳۰ ایناس

زندگیشون عوض شده

بعداز تعطیلات عید که باهم بودیم تا ده روز

بعد اون انگار تمام گره ها و بدبختی ها و زجرکشیدناشون جدب زندگی ما شده

پولداری و خرج کردنا جذب اونا شده

بعد اون دیگه بدبخت شدیم

اینم بگم شوهرش خیلی هم ناراحت بود ک من باادم پولدار ازدواج کردم

الان خیلی اوضاعمون بدشده.از یه آدم پولدار و اوکی تبدیل شدیم ب کسی که ۵۰۰ هزار هم براش مهمه

اصلاانگار تبدیل ب خانواده خواهرم شدیم

دلیلش چی میتونه باشه؟

یکمی برام عجیبه

حالمون اصلا خوب نیس

طلسم نشدیم یه وقت؟😮‍💨😔

چرا اینقدر خواهرت رو تحقیر میکنی 😐😐

این همه آدم در جهان وضع مالیشون یهو تغیر میکنه

همه جذب یکی دیگه شده و طلسم گرفتن؟؟

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه شر و ورا .....

حالا مگه اون زمان که درامدتون خوب بود با ایلان ماسک نشت و برخاست داشتی ؟؟؟!

شاید چون نگاه از بالا به پایین داری و سر دو قرون خواهر خودتم زیر پا له میکنی روزیتون کم شده

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

بازار ملک الان کلا خرابه نزدیک عید انشالله بهتر میشه ولی در کل در هر سطح و استایلی زندگی کنی خدا هم همینجوری واست میسازه!

ادمی که شخصیت مهرطلب داره تا اخر عمر گیر ادم سواستفاده گر میافته!

ادمی که سواستفاده گر ادم ساده گیرش میافته!

بعضیا رومیبینی از مجردی با وجود بی پولی شیک و لاکچری میگردن شوهر خرپول نصیبشون میشه و ...

چرا اینقدر خواهرت رو تحقیر میکنی 😐😐این همه آدم در جهان وضع مالیشون یهو تغیر میکنههمه جذب یکی دیگه ...

نه آخه شوهرش بازنش همش سر اینکه یه جای خوب ازدواج کردم درگیری داشت.شما نمی‌شناسید شوهرخواهرمو

عزیزم چقدر تاکسیک و سمی هستی

میدونم

ولی واقعیتو گفتم اسی داره میگه مارو طلسم کردن 

و تاکیدم رو خانواده خواهرش داره 

از اونورم میگه من فقر زندگی خواهرمو جذب کردم

این ادمم سمیه در کنار من

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
نه آخه شوهرش بازنش همش سر اینکه یه جای خوب ازدواج کردم درگیری داشت.شما نمی‌شناسید شوهرخواهرمو

خب چه ربطی به عوض شدن اوضاع مالیتون داره

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم