2777
2789

من ۵ سال پیش با یکی نامزد بودم متاسفانه خیانت کرد اون اقا و هم من و هم خانوادمو به بازی گرفت تا الان ک ۵ سال گذشته من هنوز ک هنوزه نابودم و اعتماد نمیتونم بکنم 

یه خاستگار خوب دارم پزشکه ایشون ۳۴ سالشونه 

خیلی وضع خوبی داره از لحاظ قیافه ای و تیپی و لول خانواده خیلییییی اوکی و خوبه یعنی یه جورایی انگار یه ظرف عسل سمتم پرت شده 

الان مشکل اینه 

خیلییییی بهم ابراز احساسات میکنه 

مدام میخواد با من وقت بگذرونه اگر زشت نباشه هر روز زنگ میزنه خودشو خونمون دعوت میکنه 

نگاهم که‌میکنه انگار میخواد گریه کنه نمیدونم چیکار بکنم 

نمیخوام ردش کنم ولی نمیخوام به این زودی هم پیش بره از یه سمت هم خودم خیلیی ازش خوشم اومده ولی ترس بدی تو دلمه میترسم یهو اینم ادم بد در بیاد 

ولی بهش نمیخوره اصلا این جوری 

خیلییییی حامی خوبی هست من فقط میترسم 

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی راست نمیگه

نه چشم ها

نه زبان 

نه رفتار 

تنها یک چیز راست میگه و اون گذر زمانه

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

دوست داره

اینقدر زود؟ 

منم خوشم اومده خیلی ازش دوس دارم باهاش ادامه بدم ولی اون اینقدر زود؟ 

تا حالا به حریمم تجاوز نکرده بگم بیشتر از حدش پیش بره ولی وقتی منو میبینه یهو پیشونیمو میبوسه چشمامو میبوسه 

خیلی عجله داره برای ازدواج

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
چجور اشما شدی

مادرشون منو. دیدن سنتی بود 

من قبول نمیکردم به احبار مادرم قبول کردم بیان خاستگاری

از چشم ادما میشه فهمید دوست دارن یا نه من که خیلی حس خوب گرفتم ازش

خیلییییی مهربونه 

احترام و همه چیز 

اصلا قابل مقایسه با نامزد سابقم نیست 

اون یه طرف جبهه این کلی اون طرف تر 

گاهی نشد تو این مدت کم از حدش خارج بشه یا کوچیک ترین بی احترامی بکنه یا زره ای بخوام عصبی بشم 

همش با ارامش حرف میزنه همیشه یه لبخند کوچولو داره