چرا دانشگاه اینجوریه بعضیا فقط منتظر نشستن با یک سلام کردن برات حرف در بیارن هنوز ی مدت نگذشته بچه ها باهم اکیپ شدن و میرن بازی و مهمونی هرکی رو ک درسش رو بخونه مسخره میکنن همش دارن پشت سر هم حرف میزنن حالا خودشون با وجود اینهمه گندکاری لاحت ب زندگیشون میرسن من از وقتی رفتم دانشگاه همش ذهنم درگیره و نمیتونم اروم باشم چون نمیتونم این جو کثیف رو بپذیرم چیکار کنم حتی بعضی وقتا فکر میکنم اگه اونا باهام لج بیوفتن اذیت کنن چی
تجربه دانشگاه بهم ثابت کرد که هر چقدر از حواشی و اکیپ دورتر باشی، موفق تر میشی، قرار نیست شما خودتونو منزوی کنید، داشتن دو سه تا دوست درسخون با معیار های مشابه خیلیم خوبه و کمک کننده اس، نگران نباشید شما دارید کار درستتر رو میکنید به انتخابتون شک نکنید و ادامه بدین....
به درخواست خودم از نی نی یار، تعلیق حساب کاربری کردم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.