2777
2789
عنوان

اونایی ک تجربه دارین بیاین

84 بازدید | 20 پست

چرا دانشگاه اینجوریه بعضیا فقط منتظر نشستن با یک سلام کردن برات حرف در بیارن هنوز ی مدت نگذشته بچه ها باهم اکیپ شدن و میرن بازی و مهمونی هرکی رو ک درسش رو بخونه مسخره میکنن همش دارن پشت سر هم حرف میزنن حالا خودشون با وجود اینهمه گندکاری لاحت ب زندگیشون میرسن من از وقتی رفتم دانشگاه همش ذهنم درگیره و نمیتونم اروم باشم چون نمیتونم این جو کثیف رو بپذیرم چیکار کنم حتی بعضی وقتا فکر میکنم اگه اونا باهام لج بیوفتن اذیت کنن چی 

تجربه دانشگاه بهم ثابت کرد که هر چقدر از حواشی و اکیپ دورتر باشی، موفق تر میشی، قرار نیست شما خودتونو منزوی کنید، داشتن دو سه تا دوست درسخون با معیار های مشابه خیلیم خوبه و کمک کننده اس، نگران نباشید شما دارید کار درستتر رو میکنید به انتخابتون شک نکنید و ادامه بدین....

به درخواست خودم از نی نی یار، تعلیق حساب کاربری کردم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاهه یا مهدکودک 

والا اینایی که تو میگی فقط از ترم اولیا برمیاد یا بچه دبیرستانی😭😂

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
ببخشید اینایی ک اکیپ میشن کاری ب کار بقیه ندارن؟

ندارن 

ولی به نظرم خودتو خشک نشون نه 

با همه یه جور رفتارو داشته باشه نه زیاد صمیمی نه زیاد راحت 

معمولی در حدی ک انگار اون طرف برات مهم نی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ندارن ولی به نظرم خودتو خشک نشون نه با همه یه جور رفتارو داشته باشه نه زیاد صمیمی نه زیاد راحت معمول ...

خشک نشون نده یعنی چی ؟ لازمه سلام کنم ؟چون ی پسره تو اکیپشون اتفاقی زیاد باهم چشم تو چشم شدیم واقعا اتفاقی ولی هیچکدوم سلام نکردیم

خشک نشون نده یعنی چی ؟ لازمه سلام کنم ؟چون ی پسره تو اکیپشون اتفاقی زیاد باهم چشم تو چشم شدیم واقعا ...

به همکلاسیاتون سلام کنید، چه ایراد داره

به درخواست خودم از نی نی یار، تعلیق حساب کاربری کردم.

خشک نشون نده یعنی چی ؟ لازمه سلام کنم ؟چون ی پسره تو اکیپشون اتفاقی زیاد باهم چشم تو چشم شدیم واقعا ...

اره سلام بده ولی باهاشون نگرد 

اگ باهاشونم حرف زدی باهاشون بیرون نرو

کلا سطحی باش ن صمیمی

دوستای دانشگاه بیشترین ضربه رو ب ادم میزنن هر چقدر دور بهتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب ترم اولی ایم دیگه🥲😂💔

همون دیگه ولشون کن بچه سالن😂 همین ک تو مثلشون نیستی ده لول جلویی

1
5
10
15
20
25
30
35
40