2777
2789
عنوان

مشکل چیه دوست چادری

139 بازدید | 8 پست

بچه ها قصد جسارت ندارم به هیچ وجه و اینکه زیاد تاپیک نمیزنم اهل حاشیه،،واینانیستم میتونین اخرین تاپیکم بببنین تاریخش کی هس .

یه مشکلی دارم تازگیابایه دختر چادری اشناشدم البته ببخشید یه وقت به کسی نمیخوام بربخوره کاری به چادری بودن ندارم 

خودم مانتویی ام ایشونو یکی دوبار توحسینیه دیدم و ازلحن حرف زدنش خوشم اومد ولی کم کم دیدم داره دخالت میکنه توزندگیم ونحوه لباس پوشیدنم

واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید دوستان ممنونم      

قطع ارتباط  

حد خودتون رو بدونید 

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

امرور بازم دیدمش من حجابم خوبه مانتویی هستم ولی بی حجابم نیستم دیدم بار اول میگه میشه شالتوبکشی جلو هواسرده سینوزیت میشی الان مینویسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صبرکن بخونید دوباره ببینید مشکل ازچیه

گفتید قصد دخالت در حریم شخصی شما رو داده بنده هم گفتم پرهیز کنید تا در آرامش باشید

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

من گفتم نه راحتم دیدم باز تکرارکرد خلاصه طاقت نیاورد وگفت شالتو بکش جلو حسینیه حرمت داره حالا ی ذره موهام معلوم بود فهمیدم وسواسی هم هست تا جایی ک اسمشم نمیگه خیلی سختگیر

گفتید قصد دخالت در حریم شخصی شما رو داده بنده هم گفتم پرهیز کنید تا در آرامش باشید

باشه ممنون همسرمم همینومیگه 

منم چادری ام ولی به پوشش کسی کار ندارم اوشون حتما خانم جلسه ای

همون اخه من دوست چادری زیاد دارم کاری ندارن بمن