2777
2789
عنوان

30سالگی

142 بازدید | 16 پست

زمانی ک ۳۰ سالم شد ی دلهره ی بهم دست میداد ک چقد عقبم از زندگی انگار هنو توی دهه ۲۰ سالگی موندم ی جورایی تو امپاس بودم بعد ک چند سال گذشت الان توی ۳۴واقعا هدفام توی اولویتم هس بعد اولش خیلی ب تفریح توجه نمیکردم ولی همیشه گفتم سال ۳تا ۴بار مسافرت برم

راستی اینم بگم‌من هنو توی سن ۳۴سالگی سر سفره پدرم هستم و باهم غذا میخوریم ولی دیگه جدیدا  واقعا نیاز دارم برم مستقل بشم تا بابام ننداختم بیرون😅

شما توی این سن با چالش هاش چکار کردین

ولی این چرخه باهامون هس وقتی لیسانس گرفتم گفتمتا ۳۰ سالم شد میرم شاغل میشم خونه میخرم ماشین میخرم تازه بعد مدتها فقط ماشین خریدم بعد الان توی دهه ۳۰ ب این نتیجه رسیدم فقط باید تلاش کنی و زندگی لذت ببری حتی اگه بهشون نرسی چون هیچ چی ارزش غصه خوردن نداره کلا با چرخه پیش بری

ادما میرن و میان توی زندگی ولی اخر خودت واسه خودت باقی میمونی

بیابن لگین توی این سن خودتون کجا میبینین یا هسین چیا رسیدین چیا دارین

خودم توی این سن ی ماشین خریدم ی پس انداز جزئی ولی دارم از زندگیم بنظرم نهایت استفاده میکنم توی این سن یعی کنین همیشه ورزش خودتون داشته باشین تا بعدها ب مشکل نخورین

ازدواج هم بکن

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سی  روتازه تموم میکنم تااخرآذرماه

تو ۲۹رفتم دانشگاه وهنوز ۲سال مونده تادرسم تموم شه  وبتونم آزمون وکالت بدم

همه میگن بی عرضه ای که خونه نداری یا ماشین نداری تو۳۰سالگی یا کارنداری......

ولی اونا اززندگی وروان من چیزی نمیدونن وقضاوت میکنن....

تازه یک دفترچه آبی خریدم هدفامو نوشتم انشالله تا ۳۷به همشون میرسم اگرم عمرم یا توانم کافی نبود ونشد راضی ب رضای خدام....‌.‌

همه مااها توی این سن موهای سفید داریم حالی بخشی بخاطر استرس هس بخشی ارثی بودن

ولی چرخه زندگی همینه باید سعی کنی خودتو توی شرایط بهتر قرار بدی و همیشه تفریح داشته باش من خودم قبلا اصلا ب این جیزا فک نمیکردم ادم باید برای خودش ارزش قایل باشه سعی کن اخر هفته نه ی هفته کلا هر هفته بری. بیرون کوه جنگل دریا یا هر جای دیگه ی ک با روحیاتت سازگار  هس

بنظرم ادم هر چقدم ادم پس انداز کنه اشتباس در لحظه زندگی کنی ما میخایم چقد عمر کنیم نهایت خوبه و سالم زندگی کنیم ۸۰سال

من سی روتازه تموم میکنم تااخرآذرماه تو ۲۹رفتم دانشگاه وهنوز ۲سال مونده تادرسم تموم شه وبتونم آزمون ...

دیقا منم واس روحو روانم اسیب دیدم خیلی ضربه خوردم و از نظر خودم به خیلی چیزا نرسبدم

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

دیقا منم واس روحو روانم اسیب دیدم خیلی ضربه خوردم و از نظر خودم به خیلی چیزا نرسبدم

من توسن کنکور با بدترین مشکلات دست وپنجه نرم میکردم آیا من باکسی ک خونواده حامی داشته وتغدیه خاص در دوران کنور یکی ام؟!

من سی روتازه تموم میکنم تااخرآذرماه تو ۲۹رفتم دانشگاه وهنوز ۲سال مونده تادرسم تموم شه وبتونم آزمون ...

اره برای هدفات بجنگ ولی اگه ب همش نرسیدی دلیل نیس تو تلاش نکردی 

ما ایرانیا همش ب فکر ایندیم باید توی لحظه زندگی کنیم تا جایی ک ازمون بر میاد برای خودمون حسرت چیزی نداریم ک ب خیال اینکه ایندمون بهتر بشه قبل همبن فکرا میکردم اخرش دیدم هیچی نیس

مامانم همیشه بمن میگه به سن منکه برسی اونموقع تازه متوجه میشی هیچی ارزش غصه خوردن نداره…کاش منم ب ای ...

دقیقا مامانت زده رو هدفت دقیقا منم الان همین فکر میکنم میگم کاش زودتر توی ۲۰سالگی ب این نتیجه میرسیدم

من توسن کنکور با بدترین مشکلات دست وپنجه نرم میکردم آیا من باکسی ک خونواده حامی داشته وتغدیه خاص در ...

درک میکنممم

من ب کارای دهه ۲۰سالگیم فکر میکنم خندم‌ میگیره چقد من ضعیف بودم

من ی مشکل دارم توی ارتباط گرفنن با بقیه خیلی مشکل دارم چ کنم

من ی مشکل دارم توی ارتباط گرفنن با بقیه خیلی مشکل دارم چ کنم

مشکل در ارتباط گرفتی مبتونه چند دلیل داشته باشه کمبود اعتماد ب نفس،خجالت،اضطراب اجتماعی یا حتی تجربه های منفی